REKLAMI GEÇ

ŞERMET : HAYALLERİMİZİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ

ŞERMET : HAYALLERİMİZİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ

Daha önce play-off finali oynayan Kızılcabölükspor bu kez 2. lige yükselmek istiyor. Sarı kırmızılıların teknik patronu Hasan Şermet, “Biz hala hayallerimizin peşinden koşuyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mayıs 2018 Perşembe, 11:35

Kızılcabölükspor’ta göreve amatör ligdeyken getirilen ve takımın 3. ligde mücadele etmesini sağlayan en önemli aktörlerden biri olan Teknik Direktör Hasan Şermet, hedeflerini 2. Lig olarak gösterdi.

7 sezondur takımın başında olan ve Türkiye Kupası’nda gösterdiği başarıların yanı sıra takımı iki kez play off oynatan Şermet, daha önce finalde veda ettiği 2. Lig rüyasına kaldığı yerden devam ediyor.

Play-off yarı finali ilk maçında yarın Sultanbeyli Belediyespor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacak olan sarı kırmızılıların Teknik Patronu Şermet, kulübün resmi sitesine verdiği röportajında tüm süreci değerlendirdi.

Sezona yeni bir takım kurarak başladıklarını anlatan Şermet, “Uyum sürecini çok kısa sürede atlattık. Genç ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Kısa vadede yakaladığımız yüksek grafik beklentiyi daha da yükseltti. Şampiyonluk yarışının içinde ilk yarıyı geride bıraktık. Sezonun ikinci yarısında genel anlamda başarılıydık ama şampiyonluğa cevap verecek sonuçlar alamadık. Kırılma anlarının yaşandığı maçlar oldu. Ama dediğim gibi biz sezon başı koyduğumuz hedefin hep içindeydik ve bundan asla vazgeçmedik. Bunu da çok şükür başardık. Bizim hayalimiz temmuz ayında başladı ve lig bitti ama hayallerimiz bitmedi. Biz hala hayalimizin peşinde koşuyoruz. İnşallah hayal ettiğimiz noktaya ulaşacağız” diye konuştu.

BU GÜNLERİN HAYALİNİ KURMUŞTUK
Yarın saat 16:00’da karşılaşacakları Sultanbeyli maçının önemine de değinen Şermet; “Takım olarak yüksek konsantrasyon içindeyiz. Sezon başından bu yana olan hayalimizi finale kalarak şampiyonluk maçına taşımak istiyoruz. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Zaten biz bugünlerin hayalini kurduk. İki ayaklı bir eşleşme olduğunu için çok dikkatli olmalıyız. Cuma günü kendi sahamızda güzel bir skorla ayrılarak salı günkü rövanş maçı öncesi kendimize avantaj sağlamak istiyoruz. Ama turun 180 dakika olduğunu unutmamalıyız. Takımımdan şuan için çok memnunum. Oyuncularımın özverisi çok yüksek. Saha içindeki dinamizmimiz çok iyi, hücuma hızlı çıkışlarımız çok iyi, yeri geldiğinde pas oyununu yüksek seviyede oynayan çok donanımlı bir takımız. Saha içinde doğrularımızı ne kadar arttırırsak iyi bir skor alacağımızı düşünüyorum. Bunu başaracak gücümüz var”diye konuştu.

Denizlililere seslenen Şermet, taraftarın itici güç olduğunu hatırlattı zorlu maçta yalnız bırakılmamalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..