REKLAMI GEÇ

ŞERMET: RAKİBİ ÇOK İYİ ÇALIŞTIK, KARŞILIĞINI ALDIK

ŞERMET: RAKİBİ ÇOK İYİ ÇALIŞTIK, KARŞILIĞINI ALDIK

Kızılcabölükspor zorlu Tekirdağspor deplasmanında 3-2 kazandı. Teknik Direktör Hasan Şermet rakibin üç maçını tekrar tekrar izlediklerini, çok iyi çalıştıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Ekim 2017 Pazartesi, 10:03

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yoluna devam eden Kızılcabölükspor, bir haftalık aranın ardından yeniden galibiyet aldı. Tekirdağspor deplasmanında iki kez geriye düştüğü maçı 3-2 çeviren Denizli temsilcisi maç sonu büyük sevinç yaşadı.

Teknik Direktör Hasan Şermet rakibin koşan bir takım olduğunu bildiklerini hatırlatırken, “Rakibin üç maçını izledik. Oyun kalitesi fazla yoktu. Rakibi bozarak kontra ataklarla skor üretmeye çalışan bir takım görüntüsü vardı. Biz de hafta boyunca çalışmalarımızda önlemlerimizi aldık. Rakibin zaaflarını iyi kullanmaya çalıştık ve sonuç aldık” dedi.

Kanatları iyi kullandıklarını, duran toplarla çok fazla pozisyon ürettiklerini hatırlatan Teknik Direktör Şermet; “Bu fırsatları değerlendiremedik. İki kez penaltıdan geriye düştük. Özellikle ikinci yarıda oyunun tamamen hakimi bizdik. Çok pozisyon ürettik ama final paslarında ve gol vuruşlarında biraz sıkıntı yaşadık. Eğer bunları daha kolay yapabilseydik skor anlamında daha rahat, stressiz bir maç yaşayabilirdik. Nitekim 2 gol bularak sahadan galip ayrıldık. Deplasmanda çok değerli bir 3 puan aldık. Bugün bir handikap sahayla ilgiliydi. Sahanın zemini çok kötüydü. Biz topla oynamayı seven, pas oyununu iyi oynamaya çalışan bir takımız. O yüzden zemin bizi çok zorladı. Sonuçta yolumuza devam ediyoruz. Takımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..