REKLAMI GEÇ

ŞERMET: SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

ŞERMET: SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Bu sezon 2. Lig hedefi belirleyen Kızılcabölükspor’da son 5 sezonun en iyi performansına yaklaştıklarını söyleyen teknik patron Hasan Şermet, “Sezon sonuna kadar savaşacağız” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 11:31

Profesyonel ligdeki beşinci sezonunda hedefini ilk kez 2. Lig olarak gösteren Kızılcabölükspor zorlu yolculuğunu sürdürüyor. Son dört maçta yaşadığı puan kayıpları ile zirve şansını tepen sarı kırmızılılar Elaziz galibiyeti ile yeniden çıkışa geçmek istiyor. dünkü çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtmayan Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet sezon sonuna kadar savaşacaklarını söylerken, devreyi Elaziz galibiyeti ile kapatmaları durumunda 5 sezonun en iyi ilk yarı performansını göstereceklerini hatırlattı.

EN BAŞARILI İLK YARI OLSUN İSTİYORUZ
Sarı kırmızılıların daha önce play-off oynadığı sezonda ilk yarıyı 31 puanla bitirdiklerini hatırlatan teknik patron Şermet, “Ligde iyi bir konumdayız. Eğer bu hafta kazanırsak son 5 yılda mücadele ettiğimiz liglerde en iyi ilk yarı performansını gösteriş olacağız. Mutlu olduğumu söyleyebilirim” dedi.

İÇ SAHADA TAKIMLAR KAPANIYOR
İki puan bırakılan Çorum Belediye maçı için ‘İç sahada oynadığımız en iyi maçtı’ diyen Şermet, “Rakip sadece uzun toplarla bizi tehdit etmeye çalıştı” dedi. İç sahada tüm rakiplerin kapandığına değinen Şermet, “Bu durum sıklıkla yaşanıyor. Çorum bile bu şekilde yapıyorsa alt sıralardaki takımlar zaten yapacaktır. Çözüm üretmek zorundayız. Geride kalan 6 maçta sadece 6 gol atabildik. Kalemizde de 5 gol gördük. Çalışıyoruz ama tabelaya yansıtamıyoruz” dedi.

TAKIMA TAKVİYE YAPILACAK
Ligin ikinci yarısının çok şeye gebe olacağını söyleyen Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Ligin ikinci yarısında lig daha farklı olacaktır. Bir iki takviye ile lige başlayacağız. Daha fazlası olmayaca. Transfer yapacağız ama maalesef istediğimiz oyuncuyu alamayacağız. Görüştüğümüz isimler var. Dikkatli davranıyoruz. Mutlaka takıma katkı sağlayacak futbolcular almak istiyoruz” dedi.

SEZON SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ
Ligdeki iyi takımların üst basamaklarda sıralandığını söyleyen Şermet, “Uşak, Tarsus ve Çorum Belediyespor ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bu takımlarla sezon sonuna kadar savaşacağız. Bu takımlar ciddi bir rekabet içinde olacak. Ekstra bir takım buraya gelir mi kestirmek kolay değil. İyi takımlar şu anda sıralandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..