REKLAMI GEÇ

ŞERMET TARAFTARA SESLENDİ: BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN

ŞERMET TARAFTARA SESLENDİ: BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN

Kupada Ümraniyespor’u deviren sarı kırmızılılarda teknik patron Şermet taraftara teşekkür etti, desteğin sürmesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2017 Cuma, 10:39

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Ümraniyespor’u 2-1’le geçerek adını üst tura yazdıran Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde.

Sarı kırmızılıların teknik patronu Hasan Şermet karşılaşmayı değerlendirirken taraftar için ayrı bir parantez açtı.

Hafta içi olmasına rağmen maça ilginin oldukça yoğun olduğunu söyleyen Şermet, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Lig maçlarında da bizleri yalnız bırakmasınlar. Futbol taraftarla güzel” dedi.

Maça ilişkin değerlendirmesinde ise; Maça iyi başladık ve çok erken öne geçtik. Akabinde yakaladığımız penaltı fırsatını değerlendiremedik. Bu pozisyonda rakibimiz eksik de kaldı ama bir kontra toptan kalemizde golü gördük. Eksik kalan rakibimiz karşısında pas oyununu oynayarak rakip kaleye gitmemiz gerektiğini, boş alanlar bulabileceğimizi çocuklara söyledik ve bunda da çok başarılı olduk. Bu doğrultuda da çok pozisyon ürettik. Ama son vuruşlarda etkisiz kaldık. Sonuç itibari ile oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İkinci yarıda rakip 10 kişi kalmanın da etkisiyle kontra ataklarla pozisyon aradı. Biz geride önlemlerimizi ona göre alarak ileri uçtaki Drole ve Samet gibi hızlı oyuncularını kontrol altında tuttuk. Rakibe duran toplar dışında pozisyon vermedik. Son dakikalarda da olsa golü bulduk. Kazanarak tur atladık. Çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler ” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..