REKLAMI GEÇ

ŞERMET UŞAKSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

ŞERMET UŞAKSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Kendi evindeki maçta Uşakspor’a 4-1 kaybederek sezonun ilk yenilgisini alan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet bu maçtan dersler çıkaracaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 10:51

TFF 3. Lig 3. Grup’a iyi bir başlangıç yapan ve 7 hafta maç kaybetmeden yoluna devam eden Kızılcabölükspor hafta sonunda kendi evindeki maçta lider Utaş Uşakspor’a 4-1’le kaybetti.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hasan Şermet bu maçın geride kaldığını belirterek, “Maçı tekrar izleyeceğiz. Hatalarımızdan ders alacağız. Geride 26 hafta var. Rakip sadece biraz moral kazandı. Hedefimizde bir değişiklik yok” dedi.

Rakibin kendilerinden daha iyi ve istekli bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Kızılcabölükspor teknik patronu Şermet, “3 puanı hak ettiler. Kendi futbolumuza baktığımızda bugün çok pas hatası yaptık. Çıkış anlarında çok kaybı yaptık. Pas trafiğimiz diğer maçlarımıza göre çok kötüydü. En önemli etken ise diğer maçlara göre enerjimiz çok düşüktü. Rakip bizden daha arzu ve istekliydi. Bunun neden kaynaklandığını bilemiyorum. Belki de maçı çok istememiz, çok yüksek konsantrasyon içinde olmamız olabilir. Buna rağmen 1-0 öne de geçtik. O dakikaya kadar takımımız gayet iyiydi. Hatta 1.golün ardından 2’yi de bulabilirdik. Net fırsattan yararlanamadık. O anda 2-0’ı bulabilsek belki maç farklı bir boyuta geçebilirdi. Bi anlık hatadan kalemizde golü gördük. Devre sona erene kadar öne geçebilirdik. İkinci yarıda maçın kırılma anları oldu. O anlarda onlar daha şanslıydı ve golleri buldular. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Biz bu maçtan galip gelseydik 8.hafta sonunda şampiyon olmayacaktık, yada Uşakspor şuan da şampiyon olmadı. Ama biraz moral kazandılar. Biz bugün yaptığımız hatalardan ders alacağız, bu maçı tekrar oturup izleyeceğiz. Lig uzun bir maraton. Daha önümüzde oynanmamış 26 maç var. Bu çocuklar takımı bu noktalara getirdi, yine bu çocuklar devamını getirecek. Oyuncularımıza yüklenmekte doğru değil. Hepimiz silkelenip önümüze bakacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Efsane   -  Bağlantı 17 Ekim 2017, 21:08

Birde şu bilet fiyatlarını düşürseler çok güzel olacak 10 tl biraz pahalı degilmi