REKLAMI GEÇ

BU TAKIM 5 SEZONDUR KAMP YAPMIYOR

BU TAKIM 5 SEZONDUR KAMP YAPMIYOR

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor’da Cankurtaran Kampı da iptal oldu. Sarı kırmızılılar bu sezonla birlikte üst üste 5 sezondur kamp yapmadan lige başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 10:54

Denizli’nin üvey evlat muamelesi gören kulübü Kızılcabölükspor, Türkiye’de profesyonel ligde mücadele eden takımlar arasında ilginç bir rekorun altına imza atmış oldu.

Sarı kırmızılı takım üst üste tam 5 sezon öncesinde kamp yapmayarak garip bir rekorun sahibi oldu.

Gelirleri son derece sınırlı olan sarı kırmızılı kulüp maddi olanaksızlıklar yüzünden tüm takımlar kamp yaparken, kent dışında kamp planı yapamamıştı. Lige Şirinköy’deki tesislerinde hazırlanan Mekik bu sezon ilk kez kendi tesisleri dışında bir yerde kamp programı belirlemişti ama o da Denizli içindeydi.

KAMP YERİ CANKURTARAN’DI…
Bu sezon değişiklik yapmayı planlayan ve Cankurtaran Gençlik Merkezi’nde lig hazırlıklarını sürdürmek isteyen sarı kırmızılı teknik ekip futbolculardan gelen teklif üzerine bu kampı da iptal etti. Cankurtaran Tesisleri ile antrenman sahası arasındaki mesafe ve diğer küçük faktörlerden şikayet eden futbolcular Teknik Direktör Hasan Şermet’e gelerek, “Biz kendi tesislerimizde zaten kampta gibiyiz. Cankurtaran ile kendi tesislerimiz arasında çok büyük fark olmayacak. Burada kalmamız bizim için çok daha iyi olacaktır. Sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürmek istiyoruz” dediler. Bunun üzerine yönetim ile görüşen Teknik Direktör Hasan Şermet, Cankurtaran kampını iptal etti. Sarı kırmızılılar yeni sezon hazırlıklarını Şirinköy’deki tesislerinde sürdürecek. Teknik Direktör Şermet öğrencilerinin isteği üzerine kamp yerinin değiştiğini doğruladı.

İLK GÖRÜNTÜ FENA DEĞİL
Bu sezon ilk hazırlık maçında Nazilli Belediyespor karşısında ter döken sarı kırmızılılar maçın iki farklı yarısında iki ayrı takımla sahadaki yerini aldı. 2-1 kaybeden Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet takıma dair ilk izlenimlerinin olumsuz olmadığını kaydetti.

Yoğun bir çalışma temposundan sonra maça çıktıklarını kaydeden Şermet, “İki farklı takımla oynadık. İlk görüntüler fena değildi. Daha sağlıklı görebilmek için bir kaç maç daha oynamamız gerekli” diye konuştu.

Perşembe günü Muğla Atatürk Stadı’nda Muğlaspor ile bir hazırlık maçına çıkacak olan sarı kırmızılı takımda teknik ekip tüm oyuncularını bu maçta da kullanmak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..