REKLAMI GEÇ

Bu takıma sahip çıkan yok

Bu takıma sahip çıkan yok

İstanbul’da yalnız bırakılan sarı kırmızılılar Sultanbeyli deplasmanında 2-0 kazanarak final bileti aldı. Başkan Osman Duran hedefi 2. Lig olarak gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Mayıs 2018 Çarşamba, 09:52

Kızılcabölükspor, Sultanbeyli Belediyespor’u 0-0’ın rövanşında Mustafa Ethem’in sayıları ile 2-0 yenerek adını finale yazdırdı. Sezon başından bu yana 2. Lig’i düşleyen sarı kırmızılılar böylece amaçlarına bir adım daha yaklaşmış oldu.

Fakat bu zorlu mücadelede Kızılcabölükspor yine öksüz bırakıldı. İstanbul’daki hayati maçta sadece sarı kırmızılı yöneticiler ve İstanbul’da yaşayan Kızılcabölüklüler takıma sahip çıktı. Önemli maçta ne Tavas’tan ne de Denizli’den takıma sahip çıkan olmadı.

BAŞKANDAN TAKIMA TEBRİK
Sultanbeyli deplasmanında ortaya konan futbol için teknik ekip ve futbolcuları tebrik eden Başkan Osman Duran; “Denizli’deki maçta da farklı kazanabilirdik. Şanıs bizim yanımızda olmadı. Pozisyonları değerlendiremedik. Deplasmanda da aynı şeyleri yaşadık. İlk yarı net fırsatları kullanamadık. İkinci yarıda skor ürettik. Baştan sona oyunun üstünlüğü bizdeydi. Teknik ekip ve futbolcuları kutluyorum. Finali de kazanarak 2.Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu takıma güveniyorum” dedi.

Takıma sahip çıkan olmamasına da değinen Başkan Duran, “Play-off maçı oynuyoruz ama yöneticilerden başka kimse yok. Bu aşamaya kadar böyle getirdik. Ama final maçı çok çok önemli. Kentimizin büyüklerinin mutlaka yanımızda olması lazım. Taraftarlarımız için ulaşım kolaylığı sağlanmalı otobüsler temin edilmeli. Gittiğimiz her yerde örneklerini görüyoruz. Şehrimiiz bize sahip çıksın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Necati TAHAL   -  Bağlantı 16 Mayıs 2018, 15:13

Tebrikler KIZILCABÖLÜKSPOR, Tebrikler MEKİK…Başta Yöneticilerimiz olmak üzere, Denizliliyim diyen herkesin gönül vermesi el uzatması gerekmez mi???

Vatandaş   -  Bağlantı 16 Mayıs 2018, 14:00

Tavas belediyesi tavas birlikspora verdiginiz destek kadar kizilcabölüge verseniz bu takim cok is yapar cok iyi yerlere gelirr Tebrikler Mekikk insaallah cok iyi yerlere gelirsiniz