REKLAMI GEÇ

Teknik patron Yalçın gruptan memnun

Teknik patron Yalçın gruptan memnun

Kızılcabölükspor yeni sezonda 2’nci grupta mücadele edecek. Geçen sezon Manisa BBSK’nın haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan ettiği gruptan Kızılcabölükspor cephesi memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 13:07

TFF 3. Lig’de kura çekimi yapıldı ve Kızılcabölükspor 2’nci grupta yer aldı. Sarı kırmızılılar çektikleri kuradan memnun. Geçen sezon kendi grubunda Utaş Uşakspor gibi zirveyi kimseye bırakmayan zorlu bir rakiple mücadele eden Mekik’in yer aldığı ikinci grupta yine geçen sene Manisa BBSK 7 hafta önce şampiyonluğunu ilan etmişti.

Bu kez dengeli takımların yer aldığı grup Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın’ı da memnun etti. Dengeli bir grupta yer aldıklarını söyleyen teknik patron Yalçın, “Sert bir grupta yer alıyoruz. İlk izlenimim eşit güçlerde takımların yer aldığı dengeli bir gruba düştüğümüz yönünde. Grubumuzda geçtiğimiz sezon play-off oynayan dört takım ve play-off hattının hemen altında kalan altı takım var. 7-8 takımın zirve yarışında olabileceği bir sezon olacak. Geçtiğimiz sezon grubunda haftalar önce şampiyon olan Manisa Büyükşehir Belediyespor ve bizim grupta yer alan Utaş Uşakspor gibi başını alıp gidecek bir takım yok. Buda heyecanı yüksek bir sezon izleyeceğimizi gösteriyor. Az hata yapan, sabırlı olan bu işi sonuna kadar götürecek. Bizde hedeflerimiz doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını vereceğiz. Kızılcabölükspor bu sezonda da Denizli’yi en iyi şekilde temsil edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..