REKLAMI GEÇ

TELAŞ YOK TOPARLARIZ

TELAŞ YOK TOPARLARIZ

Ligde son üç maçını kaybederek yara alan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın, “İlk kez üst üste üç maç kaybettim. Toparlayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 11:27

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor için son üç hafta iyi gitmedi. Sarı kırmızılılar Altındağ deplasmanından eli boş döndükten sonra evinde Düzcespor’a boyun eğmişti. Hafta sonunda Osmaniye deplasmanında tek golle kaybeden Mekik haftalar süren yenilmezliğinden sonra üç maç üst üste kaybetmiş oldu.

Zirve yarışında yara alan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Ali Yalçın camiayı rahatlattı. Antrenörlük hayatında ilk kez üç maç üst üste kaybettiğini söyleyen Ali Yalçın, “. Antrenörlük hayatım boyunca ilk kez 3 hafta üst üste mağlubiyet yaşadım. Bir daha böyle bir durum yaşanmayacak. Toparlanarak yolumuza enin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.

Osmeniyespor karşısında pozisyon ürettiklerini fakat final pasları ve son vuruşlarda başarılı olamadıklarını kaydeden Yalçın, “İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Rakipte bizim bu durumumuzdan yararlandı ve golü de buldu. Gol pozisyonu dışında rakibe pozisyon vermedik ama bizde reaksiyon gösteremedik. Son bölümde de rakip takım oyunu soğutmak için gereken her şeyi yaptı. Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz” diye konuştu. Sarı kırmızılılar Ofspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..