REKLAMI GEÇ

TUN: BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKTİK AMA YİNE DE UMUTLUYUZ

TUN: BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKTİK AMA YİNE DE UMUTLUYUZ

Kızılcabölükspor’da sezonun ikinci yarısına tüm olumsuzluklara rağmen umutlu başlayacak Kızılcabölükspor, açılışı üç puanla yapmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 11:32

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadelesini tüm olumsuzluklara rağmen başarı ile sürdüren Kızılcabölükspor, Denizli’nin en başarılı takımı olma unvanını son üç sezonda olduğu gibi yine sürdürüyor.

Bu sezon play-off’u gözüne kestiren sarı kırmızılılarda Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Halil Tun, ligin ikinci yarısına Sancaktepe galibiyeti ile başlamak istediklerini söyledi.

Tun, devre arasında çok sıkıntılı süreç yaşadıklarını belirterek; “Lig ve kupa maçları derken ligi en geç biz kapattık. Maddi durumumuz olmadığı için diğer kulüpler gibi kampa gidemedik. Kötü hava koşulları nedeniyle genelde salonda çalışmak zorunda kaldık. Ama tüm bu sıkıntılara rağmen çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Şuan için 5 oyuncuyu kadromuza kattık. Şartların oluşması halinde 2 oyuncu transferi daha yapabiliriz. Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Takım olarak moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Yeni gelen arkadaşlarda takıma uyum sağlamış durumda. Hedefimiz ligin ikinci yarısında galibiyetle başlamak. Kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..