REKLAMI GEÇ

TURGUTLUSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 0

TURGUTLUSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 0

Kızılcabölükspor, 3. Lig 3. Grup temsilcisi Turgutluspor ile deplasmanda gerçekleştirdiği hazırlık maçını 1-0 kaybetti ama Teknik Direktör Ali Yalçın takımın ortaya koyduğu performanstan memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ağustos 2018 Pazar, 09:55

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor ikinci hazırlık maçında Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda Turgutluspor’a konuk oldu ve müsabakadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Maçtaki tek golü 22.dakikada Mustafa Yılmaz kaydetti.

Mekik maça Cantuğ Temel, Emre Sağlık, Osman Berkay Özçelik, Muhammet Çiçek, Yenal Tuncer, Taygun Vurgun, Ersin Aslantoğ, Ali Helvacı, Mustafa Altun, Samet Dağlı ve Melih Vardar 11’i  ile çıktı. Karşılaşmanın 35.dakikasında sakatlanan Samet Dağlı oyuna devam edemedi.

İkinci yarıda İlyas Ural, Serkan Özen, Emirhan Atilla, Burak Gökbel, Ümit Hatipoğlu, Cihat Kahraman ve Abdullah Çınar oyuna dahil oldu. Sakatlıkları bulunan Gökhan Özer ve Sedat Yahşi Turgutlu’ya götürülmedi.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri Halil Tun, İsmet Gönültaş, Ramazan Usta, Bekir Aykutlu ve Ahmet İlem karşılaşmayı takip etti.

ALİ YALÇIN TAKIMDAN MEMNUN
Karşılaşmada topa daha fazla sahip olan ve pozisyonlar üretmeyi başaran sarı kırmızılılar Teknik Direktör Ali Yalçın’ı da memnun etti.

Eksiklere rağmen iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Teknik Patron Ali Yalçın, “Maçın büyük bölümünde topa sahip olduk. Pozisyonlar da ürettik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik ama ligi düşündüğümüzde sonuçlarının iyi olduğuna inandığımız bir hazırlık maçı oldu. Takım olarak iyiydik. Eksiklerimizi gördük. Bundan sonraki süreçte küçük düzeltmeler yapacağız. Özellikle çıkışlarda özgüvenin rahatlığı bize hatalar yaptırdı. Gol bölgesinde çoğalma konusunda çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..