REKLAMI GEÇ

YENİ TRANSFERLERDE UYUM SORUNU YAŞANMIYOR

YENİ TRANSFERLERDE UYUM SORUNU YAŞANMIYOR

İkinci yarı hazırlıklarını Denizli’de sürdüren Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın takıma yeni katılan oyuncuların uyum sorunu yaşamadıklarını kaydetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Ocak 2019 Cumartesi, 13:27

TFF 3. Lig 2. Grup’taki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, ikinci yarı hazırlıklarını Şirinköy’deki tesislerinde sürdürüyor. İlk yarının tamamlanmasının ardından takımı hemen kampa alan ve Denizli’de iki hazırlık maçı yaptıran Teknik Direktör Ali Yalçın, ikinci etap Antalya kampını da tamamladı.

Denizli’de bir kez daha toplanan sarı kırmızılılar hazırlıklarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde kadrosuna altı oyuncu dahil eden sarı kırmızılılarda teknik ekip yeni transferlerin uyum sürecini kısa zamanda atlattığını kaydetti.

Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Teknik Direktör Ali Yalçın, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini kaydetti.

Hazırlık maçları ile öğrencilerinin durumunu ve eksiklerini gördüğünü kaydeden Yalçın; “Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına 24 Aralık’ta Şirinköy’de başladık. Eksik noktalarımızı da bu periyotta doldurduk ve yeni transferlerimizde bu süreçte takımımıza katıldı. Denizli’de 2 hazırlık maçı yaparak oyuncularımızın maç temposunu yakalamasını hedefledik. Ardından ikinci etap kamp programı doğrultusunda Antalya’da hazırlıklarımıza devam ettik. Antalya’da da iki hazırlık maçı yaparak yeni katılan oyuncularımızı takımımıza adapte etmeye çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Yeni transferlerimiz uyum sürecini kısa sürede atlattı. Özellikle Turgutluspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında gerçek gücümüzü sahaya yansıttık ve ligde neler yapabileceğimizi gösterdik. 20 Ocak’ta konuk edeceğimiz Bergama Belediyespor maçına kadar tamamen hazır duruma geleceğiz. İkinci yarıda zıpkın gibi bir Kızılcabölükspor izleyeceğiz” diye konuştu.

Pazar günü Bergama Belediyespor’u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar bu maçın hazırlıklarına başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..