REKLAMI GEÇ

ZOLAN’DAN 2. LİG HEDEFİNE DESTEK

ZOLAN’DAN 2. LİG HEDEFİNE DESTEK

Kızılcabölükspor yönetimi, teknik ekip ve futbolcular Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Zolan sarı kırmızılıların 2. Lig hedefine destek verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 09:45

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yenilgisizi yükselişini sürdüren Kızılcabölükspor grubunda lider Utaş Uşakspor’un arkasından ikinci sıradaki yerini aldı. Bu sezon iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılı takım Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Osman Duran önderliğindeki ziyarete teknik ekip ve futbolcular da katıldı.

Başkan Osman Duran, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a üzerinde adı yazılı 20 numaralı Kızılcabölükspor forması hediye etti. Zolan’a ayrıca Kızılcabölük yöresine özgü kaşık helvası ikram edildi.

Kızılcabölük halkının takıma sahip çıkması ile takımın daha da başarılı olduğunu söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Kızılcabölükspor’u yakından takip ediyorum. Kalbimiz sizinle, İyi bir yönetim anlayışı, istikrarlı bir teknik heyet ve başarılı futbolculara sahipsiniz. Bu sezonki iyi başlangıcı iyi bir finalle tamamlayıp 2. Lige çıkacağınıza inanıyorum. Biz her zaman yanınızda olduk bundan sonra da yanınızda olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Osman Duran ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Şehrimizin büyüklerinin desteği bizim için çok önemli. Biz elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Borçsuz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu sezon şampiyonluk kupasını Denizli’ye getirmeyi istiyoruz” dedi.

Sarı kırmızılı takım hafta sonunda kendi evinde grubun lideri Utaş Uşakspor’u konuk edecek. Denizli temsilcisi kazanması durumunda rakibinin iki puan farkla önüne geçerek grubunda liderliğe yükselecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..