REKLAMI GEÇ

ZOLAN’DAN KIZILCABÖLÜKSPOR’A DESTEK

ZOLAN’DAN KIZILCABÖLÜKSPOR’A DESTEK

Kızılcabölüklü işadamı Ömer Dobulga’nın yemeğine katılan Kızılcabölüksporlu futbolculara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan önemli mesajlar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Ağustos 2017 Cuma, 11:51

Sarı kırmızılı takım dün Kızılcabölük Sahası’ndaki antrenmanın ardından işadamı Ömer Dobulga’nın bağ evinde gerçekleştirilen yemeğin misafiri oldu.

Yemeğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da katıldı.

18082017-yemek-2

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada sarı kırmızılı takımın yönetici ve futbolcularına seslendi, hep beraber olduklarını anımsattı. Zolan; “Bu sezonda da sahaya en iyi şekilde gücünüzü yansıtacaksınız. Onun ötesinde dostluğunuzu, kardeşliğinizi daim kılacaksınız. Tam ekip ruhuyla inşallah Kızılcabölükspor’umuzu temsil edeceksiniz. Hem ahlaklı, hem centilmen bir şekilde ama gücünüzün son damlasına kadar mücadele edeceğinizden şüphem yok. Bizler üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Hep beraber hedefe emin adımlarla ulaşacağız” diye konuştu.

18082017-yemek-1

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da yaptığıkonuşmada “Bugün takımımız antrenmanı Kızılcabölük Stadı’nda gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından burada hep beraber yemekte buluştuk. Davetimizi kırmayan başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol ve tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum. Takımımız için iyi bir moral oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..