REKLAMI GEÇ

Camiayı buluşturan yemek

Camiayı buluşturan yemek

Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy askerliğini bitiren oğlu Kenan Özsoy için yemek verdi, spor camiasını buluşturdu.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2014 Perşembe, 11:00

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy, büyük oğlu Kenan Özsoy’un askerliğini tamamlayıp evine dönmesi nedeniyle yemek verdi. Başkan Özsoy’un Şirinköy’deki evinde gerçekleşen yemek spor camiasını bir araya getirdi. Yemek sonrası Denizli ATV Derneği ve Off-Road Kulübü gösteri yaptı. Askerliğini kısa dönem olarak Isparta’da yapan Kenan Özsoy konuklarla tek tek ilgilendi.

24042014_yemek_seri1 24042014_yemek_seri5

FUTBOL CAMİASI BULUŞTU
Özsoy’ların yemeğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Osman Duran, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, Denizlispor teknik heyeti ve futbolcuları ile yeşil siyahlı kulübün yöneticileri katıldı.

24042014_yemek_seri3

YEMEKTEN SONRA GÖSTERİ
Yemek sonrası ATV ve 4X4 pilotları Şirinköy’deki off-road pistinde gösteri yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da izlediği gösteride pilotlar zorlu parkurda çamur, derin çukurlar ve yükseltiler üzerinde sürüş gerçekleştirdi. Pilotlar ayrıca bireysel şov da yaptı. Pilotların gösterileri Büyükşehir Başkanı Zolan tarafından da beğenildi. Zolan, Denizli’de her türlü sporun yapılmasına olanak sağlamak için çalıştıklarını işaret ederek, “Sporcularımıza destek olmak için tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu.

24042014_yemek_seri2

DENİZLİSPOR’A DESTEK SÜRECEK
Seçim döneminde ortaya koyduğu ‘222 Dev Proje’ sözünü hatırlatan Başkan Zolan, bu projelerin Denizlispor için çok hayırlı olacağını söyledi. Zolan, “Tekden Denizlispor’a bu güne hep destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Stat sözümüzün arkasındayız. Söz verdiğimiz süre içinde tamamlayacağız. Denizlispor’un yeri süper lig. İstikrarı koruyup yeni sezonda doğru hamleler yapılarak başarı elde edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

24042014_yemek_seri4

DOSTLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Ev sahibi Tekden Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy ise Kenan Özsoy’un askerliğine ilişkin, “Her anne baba oğlunun askerden döndüğünü görmek ister. Kenan’ımız da tekrardan aramıza döndü. Şimdi onun askerliği yeni başlıyor. Çalışma hayatına daha çok girecek ve kendi ailesini kuracak. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkürler ediyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..