REKLAMI GEÇ

HOROZUN BAŞARISINA SPONSORUNDAN TEBRİK GELDİ

HOROZUN BAŞARISINA SPONSORUNDAN TEBRİK GELDİ

Denizlispor’un aldığı Fethiyespor galibiyeti ile ligde kalmayı garantilemesi Tekden Hastanesi’nden de övgü aldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2014 Cuma, 11:06

Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Tekden Denizlispor’un son dönemde olduğu galibiyetlerle PTT 1.ligde kalmayı garantilemesine ilişkin tebrik mesajı iletti.

Işık; “Sanayide büyük adımlar atan, ihracat rekorları kıran, adını Anadolu Kaplanı olarak Türkiye’ye ve dünyaya duyuran Denizli’nin en büyük reklamı olarak görünen Denizlispor’un maalesef bu nimetlerden faydalanamaması ve gereken desteği alamaması kulübü  çıkmaza sürüklemiştir.

Bu duruma duyarsız kalmayan Tekden Grup, doğduğu yer değil doyduğu yer mantığıyla Denizlispor’a destek olma düşüncesiyle harekete geçmiştir. Tarihe geçecek bu sponsorlukta kulübün yeni adı artık Tekden Denizlispor’dur” ifadelerini kullandı.
Işık yeni sezonda Denizlispor’un hedefinin süper lig olması gerektiğini hatırlatarak, “Tekden Denizlisporun en kötü gününde yanında olan Tekden Grup yapmış olduğu destekle düşme hattından uzaklaşarak, yarına daha ümitli bakan ve yeni hedefi süper lig olan bir kulüp görmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Denizli dışında gerek bölgede gerekse Türkiye’nin çeşitli illerinde hizmet veren Tekden Grup, Tekden Denizlispor taraftarlarının heyecanlarına ortak olmaya ve takımına sahip çıkmaya önümüzdeki günlerde de devam edecektir. İnanıyoruz ki Tekden Denizlispor tarihinde gördüğü galibiyetlerine yenilerine ekleyecek ve adını Avrupa kupalarında da duyuracaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..