REKLAMI GEÇ

Bozkurt Belediyesi DoubleTrap’taTürkiye şampiyonu

Bozkurt Belediyesi DoubleTrap’taTürkiye şampiyonu

Bozkurt Belediyesi Atıcılık Kulübü’nün, Muharrem Sarı, Ufuk Karaman ve Kaan Gözen’den oluşan Trap Takımı, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun Kocaeli’de düzenlediği Double Trap yarışmasında şampiyon oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Mayıs 2018 Çarşamba, 13:55

Bozkurt Belediyespor Atıcılık Kulübü, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 12-13 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’de düzenlediği Double Trap yarışlarından şampiyonlukla döndü.

Muharrem Sarı, Ufuk Karaman ve Kaan Gözen’den oluşan trap Takımı, 12 ilden katılan 60 sporcuyla kıyasıya yarıştı. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun düzenlediği Double Trap Türkiye Şampiyonası’na Denizli Şampiyonu olarak katılan Bozkurt Belediyesporlu sporcular, en yüksek puanı alarak Türkiye Şampiyonu oldular. Bireysel sıralamada ise Muharrem Sarı, Türkiye ikinciliğini elde etti.

Bozkurt’ta sevinçle karşılanan şampiyon sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi. İlçede düzenlenen Futbol Turnuvası’nın final maçı sonrası sahaya çağrılan şampiyonlar, Bozkurt Kaymakam Vekili Barbaros Akbulak ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik tarafından tebrik edildi. Şampiyonlara teşekkür plaketlerini Kaymakam Vekili Akbulak ve Başkan Çelik takdim etti.

Bozkurt Belediyespor Atıcılık Kulübü’nün kıt imkanlara rağmen çok güzel başarıların altına imza attığına vurgu yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Sporcularımızın atıcılık konusunda bir süredir göstermiş oldukları başarı, şimdi şampiyonlukla taçlandı. Bu büyük gururu bize yaşattıkları için onlara ne kadar teşekkür etsem azdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..