REKLAMI GEÇ

FABER BOWLİNG TURNUVASI RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

FABER BOWLİNG TURNUVASI RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

FABER Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya’nın 20 yıl önce başlattığı ve gelenekselleşen boqwling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 13:43

Yılda iki kez yapılan turnuva Joy Park’ta gerçekleşti. Turnuvada firma muhasebe sorumlusu Mehmet Özalp’in in göz dolduran atışları, ocaklar sorumlusu Bilal Kurt’un oyun içerisindeki heyecanı, pazarlama departmanının kıran kırana mücadelesi turnuvayı izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Gerek işletme çalışanları, gerek ocak çalışanları ve gerekse idari kadro ekipleri ile yıl içerisinde farklı etkinliklerde bir araya gelmenin oldukça keyifli olduğunu vurgulayan Yasin Cinkaya bu etkinlikler sayesinde bir yandan yorgunluk attıklarını bir yandan da personelin birbirleri ile kaynaştığını dile getirdi. Kış döneminin sona ermesi ile etkinliklerin daha da artacağını belirten genç iş adamı, ilerleyen dönemlerde futbol turnuvalarının, piknik aktivitelerinin, Karadeniz turlarının, Ege kıyıları tatil programlarının ve tekne gezilerinin gerçekleşeceğini, çalışanlarına dolu dolu bir yaz dönemi planladıklarını belirtti.

Sektörde yatırımları, genç girişimci ruhu, başarıları ve istikrarlı yükselişi ile adından sıkça söz ettiren Yasin Cinkaya ve ekibinin sektörde olduğu kadar sporda da hırslı ve iddialı oldukları gözlerden kaçmadı. Geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın ilk etabında birinci yine değişmedi. Yasin Cinkaya birincilik ödülü ve hediye çekini geçen yıl izleyiciler arasından bir misafirine hediye etmişti, bu yıl ise gecenin en düşük puanını alan operasyon departmanı sorumlusu Sinem Akşit’e hediye etti. İkincinin pazarlama departmanından Selim Tekin ve üçüncünün ise ocaklar satış departmanı ekibinden Anıl Acar’ın olduğu eğlenceli gecede gözlerden kaçmayan küçük bir detay da genç iş adamının kızları  Bade ve Hanzade Cinkaya’nın turnuvaya olan büyük ilgileri idi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..