REKLAMI GEÇ

Yasin Cinkaya sezonu açtı

Yasin Cinkaya sezonu açtı

Denizli’nin tanınmış işadamı teknesini Marmaris’ten Bodrum’a çekti, avın bereketi açıldı. Kazıklı’da amatörlerin torbasına attığı çipuraları yem yaparak kofana avına çıkan genç işadamı rekortmen bir avcı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Nisan 2018 Salı, 14:15

Denizli’de mermer sektörünün öncü kuruluşlarından Faber Mermer’in patronu Yasin Cinkaya av sezonunu bereketli açtı. Bir önceki yıl teknesini Marmaris’e çeken işadamı uygun avlakların son derece sınırlı olduğu bölgeyi bu yıl terk etti ve yatını Bodrum’a alarak trofe avının ilk derya kuzuları ile yeniden tanıştı.

FBR isimli özel yatı ile balık avcılığını hobiye dönüştüren genç işadamı ekibi ile birlikte katıldığı uluslararası yarışmalardan da dereceler elde eden usta bir avcı. Sezonun ilk avını geçtiğimiz günlerde Güllük’ten demir alarak gerçekleştiren Cinkaya ilk olarak amatörlerin peşinde koştuğu çipuraların peşine düştü.

Kazıklı koylarında yemlik çipura avını önceki gün bitiren Yasin Cinkaya ve ekip arkadaşları avlarını livarda tutarak bir sonraki güne hazır etti.

Sonraki gün kofana avına yelken açan FBR isimli özel yat avlağa götürdüğü usta avcı Yasin Cinkaya ve ekibine eğlenceli bir av yaşattı. Canlı ve yapay yemlerle Ege’nin derin deniz canavarlarının peşine düşen usta oltacı özel takımları ile başarılı bir kofana avı gerçekleştirdi.

Denizli’deki yoğun iş stresini av turları ile üzerinden atan hobisini aynı zamanda çok önemli organizasyonlarda yarışlara katılarak gösteren işadamı Yasin Cinkaya’nın portföyünde ahtapot ve mercan gibi seçenekler de bulunuyor.

Zaman zaman usta işi avcılığını sosyal medya hesabından da paylaşan Yasin Cinkaya, “Balık avı bir hobi olmasına karşın ciddi bir bilgi ve deneyim gerektiriyor. Fırsat buldukça ava çıkarak kendimizi dinlendiriyoruz. Burada iyi bir ekip oluşturduk. Genellikle başarılı avlar gerçekleştiriyoruz. Tüm bunların yanı sıra denizlerimizdeki kirliliğin artmasını endişeyle takip ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..