REKLAMI GEÇ

FENERBAHÇELİLER LANSMANDA BULUŞTU

FENERBAHÇELİLER LANSMANDA BULUŞTU

Fenerbahçe Spor Kulübü, Denizli’deki sarı lacivertlilerin taleb doğrultusunda şube açma kararı verdi. Yeni şubenin lansmanı Başkan Aziz Yıldırım’ın da katılımı ile Dedeman Otel’de gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2017 Salı, 10:21

Denizli’de 2015 yılında 5 kişinin sosyal medyadaki gayretleri ile başlayan Denizli Fenerbahçeliler Platformu artık tüzel kişiliğe kavuşuyor. Süreç içinde üye sayısı hızla artan platform bugün 3 bin üyeye yaklaştı.

1 Milyon Üye hedefi ile ortaya çıkan Fenerbahçe Kulübü, Denizlili gönüldaşlarının talebi doğrultusunda Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi’ni açmaya karar verdi. Başkanlığına Emrah Tünay’ın getirildiği şubenin lansmanı Dedeman Otel’de yapıldı.

Lansmana Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı. Başkan Yıldırım, Pamukkele ve Merkezefendi Futbol Okulu öğrencilerinin de yer aldığı bir organizasyonla karşılandı. Etkinliğe Hedef 1 Milyon Üye Proje Yöneticisi Miraç Çam da katıldı.

TÜNAY ÇALIŞMALARI ANLATTI
Denizli’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Şube Başkanı Emrah Tünay, Fenerbahçe’ye bağlılığın kulübün projelerine ortak olmaktan geçtiğini söyledi. Denizli’deki oluşumun geçmişine dair bilgi veren Tünay; “Denizli’de 5-6 kişinin bir araya gelerek 2015 yılında oluşturduğu topluluk kısa zamanda büyüyen sayılarla sosyal medya platformlarımızda 10 binleri buldu. Fenerbahçe’ye bağlılık sadece maçlara gitmekle olmaz. Kulübümüzün yaptığı projelere ortak olmak, misyon ve vizyonu doğrultusunda hareket etmek gerekir.

Bu yüzden Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında adımlar atmaya başladık. Bu doğrultuda 2015 Ocak ayında Denizli’ye gelen proje yöneticisi Miraç beyle yaptığımız tanışma toplantımızda başlayan üyeliklere 2 yıldan az bir sürede önemli adımlar attık. Bu süreçte ilerleyen sosyal sorumluk projeleri de Fenerbahçemizi öne plana çıkararak, bir Spor Kulübü olmanın ötesinde Fenerbahçemizi halkın kendisi yaptık. Düzenlenen iftar yemeğimiz, okulların dağıtım malzemelerinin alımı, çevre düzenlemesinin yapılması, kütüphane yapılması, ana sınıfına oyuncak temini, cezaevine kişisel ihtiyaç malzemesi gibi çeşitli projelerle adımızdan söz ettirdik. Kulübümüzün hayata geçirdiği 1907 Okul 1907 Pota projesinin başlangıç lansmanını da Denizli’de yaparak belirlenen okullara pota ve basketbol sahaları kavuşturup bu sporda farkındalık yaratmaya öncülük ettik. Üzerimizde hiçbir baskı olmadan Dernek yada Şube, bir taraftar topluluğu olarak hep birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra da devam edecektir. Her şartta Fenerbahçeliliğimizle gurur duyduk. Bundan sonra da Kulübümüze karşı olan aidiyet duygumuz, taraftarlığımızla hem Fenerbahçemize hem de Denizlimize hizmet etmekten onur duyacağız” diye konhuştu.

YILDIRIM’IN GÜNDEMİNDE 3 TEMMUZ SÜRECİ VARDI

Son olarak kürsüye çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Denizli’nin kendisi ve Fenerbahçe için ayrı bir öneminin bulunduğunu belirten Yıldırım, ardından 3 Temmuz sürecinde yaşananlara değindi.

Yıldırım, “Denizli Şubemizin kuruluşunu tamamladık. Denizli; benim şahsım ve Fenerbahçe için ayrı önemli olan bir şehrimizdir. 2004-05 yılında Denizlispor’u 4-0 yenerek 2 hafta kala şampiyonluğu ilan etmiştik. 1 yıl sonra yine son maçta Denizlispor’la 1-1 berabere kalarak o yılın sonunda tüm emeğimizi boşa harcamış olduk ve şampiyonluğu kaybettik. 18 dakika uzatılan bir maç, sporda olmayacak olayların yaşandığı bir yılı hep beraber yaşadık. O günü yaşatanlar sanki bu, spormuş gibi çıkıp uzun yıllar sonra hep o günün doğru olduğunu savundular ama o gün spor adına çok yanlışlar yapıldı. O gün FETÖ terör örgütünün Fenerbahçe içindeki çalışmalara başladığı zamanladır. Bunu 2011 yılından sonra anladık. 2011 yılıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 2006’dan 2009 yılı dahil olmak üzere yapılan operasyonların sonucunda 2011 yılında büyük operasyon; ‘3 Temmuz’ operasyonu yapılarak Fenerbahçe’yi yok etme çalışmaları başlatıldı.

Ama Fenerbahçe taraftarı, kongre üyesi, divan kurulu ve yönetimiyle beraber Metris’te olmasına rağmen Türkiye’de o güne kadar yaşanılan bütün olaylara set çekerek, duvar olarak, biz varız diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin devamlılığını sağlayacak yolun önünü açtı. Sonra 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sırasında halk, Fenerbahçe’nin daha önce yapmış olduğu önderliği hatırlayarak, sokaklara çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’nin karanlığa gömüleceği, rejim değişikliği olacağı bir geceyi önleyen kahramanlar olarak ortadaydılar. O yüzden Fenerbahçe, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, Türkiye Cumhuriyeti’nin son yıllarında yaşanan tüm olaylarda bu ülkenin varlığı için her şeyini ortaya koymuştur. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Ben de bir Fenerbahçeli olduğum için onur ve şeref duyuyorum. Buraya gelme amacım, bu şubeyi kuran ve büyütmeye çalışan Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay Bey ve arkadaşlarına destek vermek. Dün Antalyaspor’u da yendiğimiz için mutluyuz. 2011 yılında yine Sivasspor ve ardından Antalyaspor’la başlayan, iyi oynamayıp kazanmaya başlayarak sonra da mutlu sona ulaştığımız Mayıs’ı inşallah bu sene de tekrarlarız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

FORMA HEDİYE ETTİ
Başkan Aziz Yıldırım konuşmasının ardından Denizli Şubesi Başkanı Emrah Tünay’a futbolcular tarafından imzalanan bir de forma hediye etti. Denizli Şubesi Temsilci üyesi Göktuğ Tufan Erkan da, Aziz Yıldırım’a güvercin hediye etti. Lansmana iş dünyasının genç isimlerinin yanı sıra DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DİB Başkanı Süleyman Kocasert, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay da katıldı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük ilgi gördüğü etkinlikte derneğin kısa süre içinde faaliyete geçeceği kaydedildi.  Buldan Belediye Başkanı Gülbay, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’ı Buldan’a davet ederken, yerel tekstil ürenleri hediye etti. Yıldırım ise  “Benim eşim de Buldanlı, ben de Buldanlı sayılırım. Özellikle Buldan’ı ziyaret etmek istiyorum. Böyle sıkışık bir program arasında değil, daha geniş bir zamana yayılan bir ziyaret olmasını istiyorum” dedi. Gecede Aziz Yıldırım, Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen ve üyeleriyle de bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26