REKLAMI GEÇ

OSB TURNUVASINDA ŞAMPİYON GAMATEKS

OSB TURNUVASINDA ŞAMPİYON GAMATEKS

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün gelenekselleşen futbol turnuvası bu yıl 16’ncı kez gerçekleşti. Finalde Gökhan Tekstil’i yenmeyi başaran Gamateks kupanın sahibi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 16:15

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün bünyesindeki fabrikalar arasında düzenlediği halı saha futbol turnuvasının bu yıl 16’ncısı gerçekleşti. Finalde Gökhan Tekstil’i deviren Gamateks bu yılki şampiyonluk kupasını kaldırdı.
OSB Futbol Süper Ligi başlıklı turnuvada takımlar önce gruplarda mücadele ederek adlarını final grubuna yazdırmaya çalıştı. Turnuvanın en iyi takımları final grubunda şampiyonluk mücadelesi verdi. Daha önce kentteki çeşitli halı sahalarda gerçekleştirilen turnuva bu yıl ilk kez OSB bünyesindeki suni zemine sahip sahada gerçekleştirildi. Maçların bu sahada oynanması talebi ise firmalardan geldi.

FİNAL’İN SKORU 6-3
Daha önce defalarca çıktığı finalde kupanın sahibi olamayan Gamateks dün akşam oynanan final müsabakasında Gökhan Tekstil ile karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi 4-2 kazanan Gamateks kupanın sahibi oldu. ‘O sene bu sene’ sloganıyla sahaya çıkan şampiyon Gamateks’te teknik kaptan Ali Dercan; “Her sene olduğun gibi lige çok iyi başladık ve sonuna kadar her sene olduğu gibi geldik.Bu sene farklı olarak şeytanın bacağını kırdık ve kupayı kazandık. Tüm takım arkadaşlarıma ve bize destek veren Gamateks Tekstil Yönetim Kuruluna ve taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi.

TARAFTARDAN YOĞUN DESTEK
Final maçında her iki takımı taraftarları ve yöneticileri yalnız bırakmadı. Yaklaşık 300 taraftarın takip ettiği karşılaşmayı Denizli il hakemlerinden Veysel Akay ile yardımcıları Veysel Şencan ve Resul Can Akgün yönetti.

KUPA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Final maçı sonrası kupa töreni gerçekleştirildi. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun elinden kupasını alan Gamateks takımı büyük sevinç yaşadı. Turnuva ikincisi Gökhan Tekstil’in kupasını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu verdi.
Turnuvada final maçını yöneten hakem triosuna plaketlerini Sanayi ve Teknoloji İl müdürü Sefa Gökalp verdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara Denizil Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan almanak hediye edildi. Almanakları takım sorumlularına Bölge Müdürü Ahmet Taş takdim etti.

ÜÇÜNCÜLÜK FİNALİNDE KAZANAN DENİZ TEKSTİL
Turnuvada final maçı öncesi sahne alan Deniz Tekstil ve Uğurlar Tekstil bu yıl üçüncülük ünvanı için kapıştı. Çekişmeli müsabakada rakibini 6-3 yenmeyi başaran Deniz Tekstil üçüncülük kupasının sahibi oldu. Deniz Tekstil takımı üçüncülük kupasını Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu verdi.

TURNUVANIN KRALI UĞUR AYBAY
Turnuvanın gol kralı finalist takımlardan Gökhan Tekstil’den çıktı. Tüm müsabakalarda toplam 19 gol atan Uğur Aybay gol kralı oldu ve bu yıl taşıdığı 9 numaralı formasına ayrı bir anlam kazandırdı. Aybay’ın plaketini Honaz İlçe Milli Eğititim Müdürü Osman Duran verdi.

Turnuvanın en centilmen takımı ise Uğurlu Oto Cam seçildi. Takıma ödül ve madalyalarını Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun takdim etti. Turnuva sonunda Süper Lig’e veda eden takımlar ise Shamrock Tekstil, Kocaer Tekstil ve Sirmersan Mermer oldu.

AMAÇ ÇALIŞANLARI STRESTEN UZAKLAŞTIRMAK
Final akşamı bir konuşma yaparak katılımcıları bilgilendiren Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, 16 yıldır gerçekleştirdikleri turnuvanın öncelikli amacını firma çalışanlarının tanışıp kaynaşmalarını sağlamak olarak gösterdi.

Denizli OSB’de 25 bin çalışan bulunduğunu söyleyen Bölge Müdürü Taş; “Günümüz şartlarında çalışanlarımızı yoğun ve stresli iş ortamından bir nebze ayırıp çalışanların birbirleriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak, aralarındaki dayanışmayı artırmak amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz. Yaptığımız bu spor etkinliği neticesinde çalışanların iş performanslarının artacağına ve iş kazalarının minimuma indireceğine inancımız tamdır. Tüm takımların futbolcularını, yöneticilerini ve taraftarlarını tebrik eder, şampiyon takım Gamateks Tekstili tebrik ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26