REKLAMI GEÇ

ANIL TAKIMDA KALMIYOR

ANIL TAKIMDA KALMIYOR

Denizlispor yönetimi Anıl Taşdemir ile anlaşmama kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Haziran 2017 Pazartesi, 08:15

İç transferi sürdüren Denizlispor’da Anıl Taşdemir ile anlaşmama kararı alındı. Yeşil siyahlı yönetim orta sahada Barış Örücü ve Moritz ile anlaşılmasından sonra Anıl Taşdemir’i listesinden çıkardı.

Geride kalan sezonda 22 lig maçında görev alan Anıl Taşdemir bu maçların sadece yarısında ilk 11’de yer alabilmişti. Takıma bir golle katkı koyan deneyimli futbolcu toplamda 1005 dakika süre almışy ve takımın en az süre alan futbolcu arasında kalmıştı.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Anıl ile anlaşmayacaklarını kesin olarak ifade ederken, “Orta sahada futbolcu ihtiyacımız kalmadı. Anıl Taşdemir’e Denizlispor’a verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum. Futbol yaşamında başarı diliyorum” dedi.

İç transferde Cenk ve Sankoh ile görüşmelerin sürdüğünü de belirten Başkan Mustafa Üstek, “Futbolcularımız takımda kalmak istiyorlar. Her iki oyuncumuzla anlaşma sağlayıp bu sezonki kadroda görev almalarını istiyoruz. Bu transferleri gerçekleştirirken Denizlispor’un mali şartlarını göz önünde bulunduruyoruz. Yerine getiremeyeceğimiz bir sözü vermek istemiyorum. Her iki futbolcumazdan da memnunum. Anlaşma sağlanacaktır” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor’a transfer olan Alperen Babacan’dan ise bu kulübün 350 bin lira yetiştirme bedelini Denizlispor’a ödeyeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..