REKLAMI GEÇ

Denizlili okçu Fatma Altun Türkiye ikincisi oldu

Denizlili okçu Fatma Altun Türkiye ikincisi oldu

Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Fatma Altun, okçuluk bayanlar ‘makaralı yay’ yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Aralık 2014 Perşembe, 13:06

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 12-14 Aralık tarihleri arası Adana’da ki Tüyap Fuar Alanı’nda yapılan ‘Salon Federasyon Kupası’ yarışması sona erdi. Yarışmalar, takım atışları ve madalya maçlarının ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi. Yarışmaya 607 sporcu ile rekor katılım gerçekleşti. Ayrıca yarışma boyunca 4 Türkiye Rekoru kırıldı. Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Fatma Altun, yüzlerce yarışmacı arasından ‘Bayanlar Makaralı Yay’ kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

18122014_ok_2

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, çok önemli organizasyonda Türkite ikinciliği kazanan Fatma Altun’u tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Başkan Uzunoğlu, “ Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ın başlattığı ücretsiz spor okullarından seçilen sporcumuz Fatma Altun, sadece 1.5 yıl içinde hem Milli Takım Kampı’na davet edilmiş hem de Türkiye derecesi elde etmiştir. Kendisini, Türkiye Şampiyonu olarak da görmek istiyoruz inşallah. Sporcularımız, disiplinli çalışmanın karşılığını aldıkça, bizler de seviniyor ve mutlu oluyoruz. Bu başarıların alınmasında, bizlere her zaman destek olan ve kapılarını sonuna kadar açan kulübümüz Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Bu destekler olduğu sürece her branşta ki sporcularımız daha büyük başarılara da imza atacaklardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..