REKLAMI GEÇ

Honaz’ın altın kızları namağlup şampiyon

Honaz’ın altın kızları namağlup şampiyon

Honaz Adil Akan Ortaokulu kız voleybol takımı, Denizli’de birçok okulu geride bırakarak namağlup şampiyon oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2018 Çarşamba, 11:08

Denizli okul sporları küçük kızlar voleybol turnuvası bu yıl da büyük çekişmeye sahne oldu. Merkez okulların yanı sıra ilçe okullarının da katıldığı turnuvada sürprizi Honaz Adil Akan Ortaokulu yaptı. Namağlup finale gelen Adil Akan Ortaokulu öğrencileri, final maçında da Merkez Ortaokulu’nu 2-0 mağlup ederek önemli bir başarıya imza attı. Namağlup bir şekilde küçük kızlar alanında şampiyon olan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Maçın ardından düzenlenen ödül törenine Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Duran, Okul Aile Birliği Başkanı ve Hisar Mahallesi Muhtarı Saim İncekara ve Adil Akan Ortaokulu Müdürü Dursun Pektaş da katıldı. Şampiyon kızlar kupalarını Kaymakam Öz’ün elinden alırken büyük sevinç yaşadı.

Voleybol şampiyonu kızların öğretmeni olan Ünal Uçar, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Saim İncekara ise, “Okul olarak her yıl çeşitli spor dallarında güzel başarılar elde etmek hem okulum hem de mahallem adına gurur kaynağı oluyor. Minik kızlarımızın başarısı inşallah hep böyle devam eder. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Honaz Adil Akan Ortaokulu voleybol takımının, Denizli’yi şehir dışında yapılacak turnuvalarda temsil edeceği açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..