REKLAMI GEÇ

İŞTE DENİZLİSPOR’DAN NOTLAR…

İŞTE DENİZLİSPOR’DAN NOTLAR…

Denizlispor, zorlu maç öncesi son çalışmasını Atatürk Stadı’nda yaptı…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Kasım 2016 Cuma, 09:48

TFF 1. Lig’de Şanlıurfaspor’un konuğu olacak Denizlispor, kentteki son hazırlığını Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi. Berkan Afşarlı dışında tüm futbolcuların yer aldığı çalışma sonrası takım tesislere geçerek, yolculuk hazırlıklarına başladı.

Yeşil siyahlı kafile sabaha karşı İzmir’e kara yolu ile hareket etti. Buradan hava yolu ile Ş. Urfa’ya geçecek.

18112016_notlar_ic_sankoh

SANKOH RİSKE EDİLMİYOR
Yeşil siyahlıların Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Alfred Sankoh, Boluspor maçının 19’ncu dakikasındaki ikili mücadele sırasında kolunu kırmıştı. Futbolcunun tedavi süreci devam ederken, Denizlispor Kulüp Doktoru Ahmet Edremit futbolcunun koruyu sargılarını çıkarmasına izin verdi. Yaklaşık bir haftadır bu şekilde çalışan futbolcu, ikili mücadele gerektiren çalışmalar dışındaki tüm çalışmalarda yer alıyor. Dünka antrenmanda Teknik Direktör Ali Tandoğan öğrencisini yine riske etmedi. Taktik çift kale çalışmasında futbolcusuna görev vermedi.  Sankoh ise bu zamanı Cihan ile birlikte düz koşu yaparak geçirdi.

18112016_notlar_ic_hoca

HOCA ESKİ FORMUNDA
Dünkü çalışma sırasında bir ara masör Nihat’ı kaleye geçiren Teknik Direktör Ali Tandoğan, eski formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Attığı milimetrik şutlarla dikkat çeken Tandoğan, kısa boylu Nihat’ın üstünden gol yapmak istediğinde masör Nihat’ın çevik kurtarışlarına tanık oldu.

TANDOĞAN: İSTEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALDIM
Maç öncesi gazetecilere derlendirmede bulunan Teknik Direktör Ali Tandoğan, lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. Genç çalıştırıcı; “Bu dönemde oyuncularımızın verdiği reaksiyon bizim açımızdan çok çok önemliydi. Tüm istek ve hırslarını idmanlara yansıttılar. İstediklerimizin karşılığını antrenmanlarda aldık” dedi.

Zorlu bir maça çıkacaklarının da altını çizen Tandoğan, “Urfa zor bir deplasman. Rakibin oyuncu kalitesi belli. Biz sahaya kendi istediğimiz oyunu yansıtıp iyi bir sonuç almak istiyoruz. Amacımız galibiyetle Denizli’ye dönmek” dedi.

18112016_notlar_ic_zeki

ZEKİ AYVAZ: ÇOK İYİ ÇALIŞTIK
Sezon başından beri kaleyi kaptırdığı Necati’den Balıkesir maçında formayı almayı başaran kaleci Zeki Ayvaz ise “Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. Hepimiz çok iyi çalıştık. Kendi aramızda yaptığımız hazırlık maçında istekli ve hırslı bir maç oynadık. Bu sürecin devamında edindiğimiz performansı maçlara da yansıtmak istiyoruz. Urfa deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

18112016_notlar_ic_ibo

HOCANIN KOLU ÇIKTI
Denizlispor’da tüm olumlu gelişmelerin yanında bazı terslikler de yaşandı. Yardımcı antrenör İbrahim Çelik, Afyon’da ailesi ile birlikteyken küçük bir kaza geçirdi. Sağ kolu çıkan fedakar antrenör buna rağmen Denizlispor’daki görevlerini aksatmadan çalışmalarda yerini aldı. Antrenör Çelik dünkü çalışmada da takımın başındaki isimlerdendi.

Yeşil siyahlılarda belindeki ağrıları nükseden Moritz, dünkü çalışmayı yarıda bırakırken, genç yetenek Şevki de sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle çift kalede yer almadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..