REKLAMI GEÇ

JİMNASTİKTE PEV’Lİ ÖĞRENCİLER RAKİPLERİNE FARK ATTI

JİMNASTİKTE PEV’Lİ ÖĞRENCİLER RAKİPLERİNE FARK ATTI

Okul sporları jimnastik müsabakalarına PEV öğrencileri demga vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 18:38

PEV Okulları okul sporlarında başarıya doymuyor. PEV’li öğrenciler bu kez jimnastik branşında önemli başarılar elde etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen ilk ve orta okullar arası jimnastik il birinciliğinde PEV’li öğrenciler bireysel ve takım olarak damga vurdu. Turnuvaya 19 öğrenci ve 6 takımla katılan PEV yıldız kızlarda Denizli birincisi oldu. Kız takımında Doğa Avcı, Asya Girgin ve Canem Onaç yer aydı. Doğa Avcı aynı zamanda bireysel olarak Denizli üçüncüsü oldu.

Küçük erkeklerde Muzaffer Oruç, Deniz Didin, Emre Nane’den oluşan PEV takımı il birincisi oldu. Ferdide ise Muzaffer Oruç birini Deniz Didin ikinci ve EMre Nane üçüncü oldu.

Küçükler Kızlar kategorisinde Berin Gürsan, Beren Gürsan, Eylül Daban takım halinde il üçüncüsü, ferdi kategoride Berin Gürsan il birincisi olmuştur.

Minik B Erkekler kategorisinde Yunus Emiralp Kaya, Yiğit Alp Çatlık, Demir Emre Güngör yarışmayı takım halinde il 2.siolarak,  Minik B Kızlar kategorisinde Melisa Akduman, Güneş Şahin, Zeynep Elen Akçakaya ise takım halinde il 3.sü olarak tamamlamışlardır. Minik A Kızlar kategorisinde Beril Nas İnce, Ece Saylam, Zeynep Gökgöz, Pelin Aycan takım halinde il 3.sü olmuş, tüm öğrenciler PEV’i başarı ile temsil etmişlerdir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..