REKLAMI GEÇ

KARATENİN YILDIZLARI İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

KARATENİN YILDIZLARI İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Okullararası Karate Gençler Türkiye Şampiyonası’nda madalyalarla dönen sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Mayıs 2017 Cuma, 13:05

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Okullararası Karate Gençler Türkiye Şampiyonası’nda madalyalarla dönen sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Karate İl Temsilcisi Nevzat Öter, Antrenör İhsan Kaya, sporculardan Kerem Kaya, Ahmet Selçuk Kamak, Ayşenur Taşpınar da ziyarette hazır bulundu.

AHMET İBANOĞLU: “BAŞARILARLA GURUR DUYDUM”
Denizlili Karatecilerin şampiyonadaki performansıyla gelecek için umut verdiğini kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Olimpiyatlara kadar kendilerini daha da geliştirmelerini istedi. Sporcuları tebrik eden İbanoğlu, başarılarla gurur duyduğunu ve bundan sonra daha da çalışarak en iyisini hedeflemek gerektiğini söyledi.

İŞTE O ŞAMPİYONLAR
Sarayköy METEM öğrencisi Kerem Kaya 82 kiloda Türkiye Şampiyonu, Bağbaşı Anadolu İHL öğrencisi Ahmet Selçuk Kamak 82+’da Türkiye Şampiyonu, Özer Reform AL öğrencisi Ayşenur Taşpınar 68+’da Türkiye şampiyonu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi İslam Güngör de katada Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..