REKLAMI GEÇ

PEV’Lİ KIZLAR DENİZLİ ŞAMPİYONU

PEV’Lİ KIZLAR DENİZLİ ŞAMPİYONU

Özel PEV Okulları Tenis Takımı, okul sporları müsabakalarında liseler arası Denizli şampiyonu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 10:20

Okul Sporları Federasyonu tarafından yürütülen ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yapılan tenis müsabakalarına Özel PEV Okulları öğrencileri damgasını vurdu. PEV’in kız takımı Denizli’de tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmayı başardı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Ceyda Zolan’ın da yer aldığı takım Balsen Kaya, Derin Güvenir, Edanur Sicimli, Sude Okka ve Efsa Eymen Öztürk’ten oluştu. Liseler arası turnuva 28 Kasım’da başladı ve 7 aralık’ta sona erdi. Önce grup müsabakalarında başarı sağlayan PEV Liseleri Kız Tenis Takımı daha sonra final maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

12122016_pev_am.ic

Özel PEV Okulları Beden Eğitimi Bölümü Zümre Başkanı Ahmet Keskin, öğrencilerinin takım ruhunu bireysel bir spor olan teniste dahi yaşattıklarını, fiziksel ve ruhsal olarak maçlara iyi hazırlandıklarını, başarının bir tesadüf olmadığını, düzenli antrenman sonucunda başarıyı elde ettiklerini, takımlarının geçen sene olduğu gibi bu sene de madalyayla döndüğünü belirtti.

Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya başarı gösteren öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı. Kaya, “Sporun her dalında öğrencilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..