REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYON HALTERCİ CEP HERKÜLÜNÜ ÖRNEK ALIYOR

ŞAMPİYON HALTERCİ CEP HERKÜLÜNÜ ÖRNEK ALIYOR

Denizlili şampiyon halterci Mehmet Avcıl, Naim Süleymanoğlu’nu örnek aldığını söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 13:42

Anafartalar Lisesi’nin halterdeki yıldızı Mehmet Avcıl, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Üç yıldır halterde Denizli’ye şampiyonluklar kazandıran sporcu Halter Milli Takım Öğretmeni ve aynı zamanda Anafartalar Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni olan Ferhat Coşkun ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette başarılarının süreceği sözünü verdi.

Son olarak Adana’daki şampiyonada yıldızlar kategorisinde yer almasına rağmen gençler ve büyüklerde de şampiyon olarak büyük bir başarı gerçekleştiren sporcunun ziyareti Kaymakam Balcıoğlu’nu da memnun etti. Sporcunun daima yanında olan Kaymakam Balcıoğlu, daha büyük başarı için sponsor ve kulüp desteğinin sağlanması gerektiğini kaydetti.

Şampiyon halterci Mehmet Avcıl, “Türk spor tarihinin efsane isimlerinden halter sporumuzun dünyadaki en büyük ismi, ‘Cep Herkülü’ lakabıyla anılan Naim Süleymanoğlu, Ay Yıldızlı formamızla birçok olağanüstü başarıya imza atmış, büyük ve örnek bir sporcudur. Ben de onun yolundan gideceğim ve İnşaallah Hedefim 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutarak ülkemize madalyayla dönmek olacaktır” dedi. Kaymakamımıza davetlerinden ötürü ve verdiği destekten ötürü teşekkür eden sporcumuz, Kaymakamımızın verdiği samimi nasihatleri kendisine ilke edineceğini ifade etti.

Milli antrenör Coşkun ise ziyarette, “Ülkemize nice Naimler yetiştirmek için çalışıyorum. Öğrencim Mehmet Avcıl da bu liyakata sahip bir sporcudur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..