REKLAMI GEÇ

ÜCRETSİZ KURSLARDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU’NA

ÜCRETSİZ KURSLARDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU’NA

Okçulukta Türkiye Şampiyonu olan Fatma Altun, Başkan Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2016 Cuma, 14:46

Makaralı yay büyük bayanlar Türkiye şampiyonu Fatma Altun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.  Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz okçuluk kurslarının da öğrencilerinden biri olan Altun’un başarısı Başkan Zolan için de son derece önemliydi.

Aynı zamanda Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu da olan Fatma Altun’un Ankara’da düzenlenecek Dünya Okçuluk Salon Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek üç isimden biri olacağı belirtildi. Fatma Altun’un yaklaşık 3 yıl önce Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ücretsiz okçuluk kursuna katıldığı, burada yeteneği keşfedildikten sonra ise Denizli Büyükşehir Belediyespor’da profesyonel olarak okçuluğa devam ettiği belirtildi.

Fatma Altun, kazandığı başarının ardından kendisine büyük destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, teşekkür etti. Ziyarete, Altun’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Erdal Işık ve Gençlik Spor Şube Müdürü Süleyman Akbulut da katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Sizin gibi gençlerin başarıları ile mutlu oluyoruz. Ülkemizi başarı ile temsil edeceğinizden şüphemiz yok. Sizin gayretiniz olmasa bu başarılar gelmez. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. ” dedi. Başkan Zolan, ziyaretin ardından başarılı sporcuya hediye verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..