REKLAMI GEÇ

ALTAY TARAFTARI İLÇEYE ALINMAYACAK

ALTAY TARAFTARI İLÇEYE ALINMAYACAK

Hafta sonu Kızılcabölük’te oynanacak Kızılcabölükspor – Altay maçına konuk ekibin taraftarları alınmayacak. Güvenlik kurulu taraftarları ilçeye bile sokmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 10:44

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, hafta sonunda türkiye’nin köklü kulüplerinden Altay’ı konuk edecek.

Play-off iddiasını kaybeden sarı kırmızılı takımın hedefsiz olmasının aksine ligin bitimine 3 hafta kala liderle arasındaki 5 puan farkı eritmek isteyen Altay, üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. Konuk ekip adına son derece önemli olan bu karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Kızılcabölük Mahallesi’nin bağlı olduğu Tavas İlçe’sinde Spor Güvenlik Kurulu ilginç bir kararın altına imza attı.

ALTAY TARAFTARI ALINMAYACAK
Tavas Kaymakamı Osman Vural ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un da aralarında bulunduğu 8 kişiden oluşan Tavas Spor Güvenlik Kurulu Pazar günü oynanacak zorlu maça Altay taraftarlarının alınmaması kararı verdi. Karara gerekçe olarak ise iki takımın sezonun ilk bölümünde Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçında karşı karşıya geldikleri maç gösterildi.

İLÇEDEN İÇERİ SOKULMAYACAKLAR
Kupa maçı sonrası Altay taraftarlarının neden olduğu olayların yasak kararında etkili olduğu belirtildi. Kızılcabölük Sahası’nın güvenlik koşullarını sağlamaya uygun olmayan fiziki koşulları ve diğer çevresel faktörler de gerekçeler arasında yer aldı.

Güvenlik kurulu özellikle münferit olayların kitlesel olaylara dönüşebileceği kaygısının da yaşandığını kararının gerekçesinde bildirdi. Bu nedenle Altay taraftarlarının ilçe girişinde durdurulacağı ve Tavas ilçesine girmelerine müsaade edilmeyeceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..