REKLAMI GEÇ

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Amatör Spor Haftası kutlamaları başladı. Kutlamar kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda tören düzenlendi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 10 Ekim 2017 Salı, 13:19

Denizli’de Amatör Spor Haftası kutlamaları başladı. Valilik önünde bir araya gelen protokol üyeleri ve sporcular, kortej halinde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na yürüdü. Sporculara belediye bandosu da eşlik etti, renkli görüntüler oluştu.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, amatör spor camiasının önemli isimleri ile öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İbanoğlu, etkinliklerin amacının amatör spora dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. Sağlıklı bir neslin yetişmesi için tüm kesimlerin sporla buluşması gerektiğini ifade eden İbanoğlu, “Bugün Denizli’ye baktığımızda her yaşa uygun spor alanları, yeşil alanlar, bisiklet yoları ve modern spor tesisleri bulunduğunu görüyoruz. Tesisler ile birlikte ilimizde spora olan ilginin her geçen gün arttığını görüyoruz. Bugün itibariyle 52 branşta lisanslı 108 bin 242 sporcumuz bulunuyor. Ulusal liglerde 16 takım, 249 spor kulübü, 72 milli sporcu, engelli branşlarında 32 kulüp ve 707 sporcu ile büyük bir aileyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..