REKLAMI GEÇ

AMATÖRLERDEN DESTEK İÇİN ZEYBEKCİ’YE TEŞEKKÜR

AMATÖRLERDEN DESTEK İÇİN ZEYBEKCİ’YE TEŞEKKÜR

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen yeni kabinede görev almayan Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’ye amatör kulüplere katkısı nedeniyle teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Temmuz 2018 Cumartesi, 11:27

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’ye amatör kulüplere desteği nedeniyle teşekkür etti. Yeni kabinede görev almayan Zeybekci’nin amatör camianın en büyük destekçilerinden biri olduğunu hatırlatan Ceşen, “Bakanımız Denizli’de amatör spora her zaman destek olmuştur” dedi.

Bir açıklama yayınlayan ASKF Başkanı Ceşen; “Bakan Zeybekci her zaman spor ailesinin en büyük destekçisi olmuştur” diyen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “İlk belediye başkanlığı döneminde il genelindeki özellikle merkezdeki sahaların sentetik çimle kaplanması konusunda çok büyük destekleri oldu. Toprak zeminli sahalardan sayın Zeybekci’nin destekleriyle Denizli amatörü kurtulmuştur. Yine başkanlığı döneminde amatör kulüplerin her zaman yanında olan sayın Zeybekci hem milletvekili iken hem de Ekonomi Bakanlığı dönemlerinde Denizli için çalışmaya özellikle spora katkılarına devam etti. Son olarak ilimizdeki amatör spor kulüplerine yapılan maddi yardımda da sayın bakanımızın destekleri çok büyük. Biz bugüne kadar spora ve kulüplere verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Kendisinin desteklerinin devam edecektir. Sayın bakanımıza tüm Denizli amatör spor camiası, kulüplerimiz ve sporcularımız adına minnetlerimizi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..