REKLAMI GEÇ

DOĞA’DA GÜNDEM SPOR

DOĞA’DA GÜNDEM SPOR

Denizli Doğa Koleji’nde spor konulu bir söyleşi gerçekleşti. Denizli’de futbola damga vuran isimler ve özellikle amatör branşlar için olağanüstü çaba sarfeden İbanoğlu söyleşinin konuşmacılarıydı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Kasım 2017 Cumartesi, 15:29

Denizli Doğa Koleji, Atatürk Haftası etkinlikleri çerçevesinde spor konulu bir söyleşi düzenledi. Doğa öğrencilerinin ilgi ile takip ettiği söyleşide okul sporları, spor faaliyetler ve etkinliklerin fiziki ve zihinsel etkileri, sağlıklı beslenme, amatör ve profesyonel spor dalları gibi konular ele alındı.

Söyleşide Denizli’de amatör spor branşlarının yaşaması ve gelişmesi için olaüğanüstü katkı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Eskişehirspor,  Samsunspor ve Denizlispor gibi profesyonel futbol kulüplerinde yardımcı antrenörlük ve kondisyonerlik görevleri üstlenmiş PAÜ Spor Bilimleri ve Teknolojileri Yüksek Okulu öğretim üyesi Tansu Yaan, Denizlispor eski kaptanları Levent Kartop ve Bülent Ertuğrul ile Süper Lig Klasman hakemi Ümit Özkaya konuşmacı olarak yer aldı.

Doğa Koleji öğrencilerine spor yapmanın faydalarını, sporcu olarak bir spor branşında bulunmanın önemini anlatan konuşmacılar söyleşinin son bölümünde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Kampüs Müdürü Yavuz Yıldız ise haftanın önemine istinaden 10 Kasım Atatürk’ü Anma gününün anlamına ilişkin bir konuşma yaptı. Atatürk’ün spora olan bakışını anlatan Yıldız, Lozan’da Türkiye üzerine konulan spor ambargoları hakkında da bilgi verdi.  Öğrenciler daha sonra konuşmacılarla fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..