REKLAMI GEÇ

MUAY THAİ’CİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’DA

MUAY THAİ’CİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’DA

Bölge Şampiyonasında elde ettikleri dereceyle Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Muay Thaiciler İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 10:38

Muay Thai Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı. 29 Mart – 04 Nisan 2015 tarihlerinde Adana’da gerçekleşecek şampiyona için sporcular hazırlıklarını sürdürüyor.

Şubat ayında Ege Bölge Şampiyonasında Bodrum’da ringe çıkan Denizlili sporcular 5 altın ve 1 gümüş madalya kazanmıştı. Elde ettikleri derecelerle Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazananan sporcular Boran Fiyakalı, Seher Belge, Dilan Ege, Ahmet Özdemir, Ömer Hisar ve Mehmet Tuncay Aygün, antrenörleri Fatma Aydın ve Zekai Doruk ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Şampiyona öncesi kendisini ziyaret eden sporcularla tek tek tanışan ve sohbet eden İbanoğlu; Denizli’yi temsil edecek Muay Thai’cilere başarılar diledi. Hepsi ilk defa Türkiye Şampiyonası deneyimi yaşayacak sporculara tavsiyelerde bulunan İl Müdürü İbanoğlu; başarmanın inanmak ve çok çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Heyecanlı olduğu gözlenen sporcular Adana’da ki şampiyona da başarılı olup milli takım kadrosuna katılmayı hedeflediklerini söyledi. Yüreğir Spor Salonunda yapılacak ve 6 gün sürecek şampiyona için sporcularımız 28 Mart Cumartesi günü yola çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..