REKLAMI GEÇ

NİKADOS’LU KAYAKÇILAR DENİZLİ’NİN GURURU

NİKADOS’LU KAYAKÇILAR DENİZLİ’NİN GURURU

Denizlili genç kayakçılar, Erzurum’da yapılan Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini A2 Ligi Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile döndü. 180 kayakçının katıldığı yarışmada Nikados Kayak Kulübünün yetiştirdiği kayakçılar farklı branşlarda aldıkları dereceler ile Denizli’nin gururu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Mart 2018 Salı, 12:23

Daha ilk sezonunda Kayak ikinci ligine üç sporcu yetiştiren Nikados, Erzurum’da yapılan Türkiye kayak ligi son etap yarışına iki sporcu ile katılarak Denizli’yi temsil etti.

Bu sezon üç yarışmada kenti kayak branşında temsil eden NİKADOS’lu sporcular son etap yarışına katılmak için Erzurum’a gitti.

Antrenör Turhan Fikret Erdoğan ile üç yıldır çalışan sporcular bu yıl kulüp olarak ilk kez katıldığı yarışmalarda doğrudan A2 Ligi’ne yükselmişti. U-12 kurlarda İzlem Keysan, U-14 kızlarda EcenazKeysan ve U-14 erkeklerde Hüseyin Onur Apalı Denizli’yi kayak ikinci liginde temsil etmeyi başardı.

Erzurum’da ilk gün büyük slalom ve ikinci gün slalom dalında yarışan İzlem ve Hüseyin, toplam 180 sporcunun katıldığı yarışlarda on altı ve on dokuzuncu sıradan dereceye girdiler.

Sporcuları yetiştiren kayak hocası Turhan Fikret Erdoğan öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu belirterek,  “Nikfer’de Bozdağ kayak merkezinde her kayak sezonunda çalışmalarını disiplin içinde sürdüren genç kayakçıların başarısı rastlantı değil. Bu başarıyı yakalamak için çok meşakkatli ve düzenli çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz bundan sonraki dönemlerde başarı çıtasını daha yukarılara taşımak ve bundan böyle Türkiye kayak merkezlerinde Denizli adını kayak sporuyla duyurmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..