REKLAMI GEÇ

OKAN BURUK BUGÜN PAÜ’DE

OKAN BURUK BUGÜN PAÜ’DE

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi ‘Spor B ilimleri Etkinlikleri’ kapsamında bugün Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk’u öğrencilerle buluşturuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:14

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği Spor Bilimleri Etkinlikleri bugün başlıyar ve üç gün süreyle de devam edecek.
Etkinlikler kapsamında ilk gün Akhisarspor’un teknik direktörü Okan Buruk öğrencilerle buluşacak.
Türkiye’de sporun önde gelen temsilcilerini öğrencilerle buluşturan etkinlikte beden eğitimi ve sporda teknoloji kullanımı, girişimcilik, fitness sektörü ve diğer konularda çeşitli paneller, çalıştaylar ve sunumlar gerçekleştirilecek.
Etkinlikler kapsamında, doktora, yüksek lisans ve lisans öğrencileri sektörde başarılı kişiler ve uygulamaları yakından görme fırsatı yakalarken, aynı zamanda kendi projelerini de sunma fırsatı buluyorlar.

“BULUNMAZ FIRSAT”
Komite Başkanı Doç. Dr.  Gökçe Erturan İlker; “Türkiye’de başka bir örneği olmayan uygulama sayesinde, öğrencilerimizin vizyonunu genişletmek, sektörle bir araya getirmek, akademik ve uygulamalı çalışmalarla ilgili öğrencilerin dikkatini çekmek ve sektör temsilcilerine de Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde yapılan güzel işlerle ilgili bilgi vermek için başladığımız etkinlikler tahminimizden de faydalı oldu ve git gide büyüyor. Artık birçok ünlü ve başarılı kurum ve kuruluş, mezunlarımıza ve stajyerlerimize farklı ve özenli bakıyor. Bu anlamda Rektörümüze ve Üniversite yönetimimize, sponsorlarımıza ve davetimize yanıt veren katılımcılara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ETKİNLİKTE NELER VAR
Bugün etkinliğin öğleden önceki bölümü lisans öğrencilerinin sunumları ile gerçekleşecek. Öğleden sonra ise Rıdvan Ekmekci’nin moderatörlüğünde ‘Türkiye’de Sporu Yönetmek’ başlıklı seminer gerçekleşecek. 13:30’da Arda Coşkun ve  Beren Kayrakçı Çetiner ‘Sporcu Tarzı Performans’ başlıklı panelde konuşacak. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk’un katılacağı ve Utku Alemdaroğlu’nun yöneteceği söyleşi ise saat 16:30’da başlayacak. Bu etkinliğin ardından mezunlar pilav günü etkinliği gerçekleşecek. Tüm çalışmalar Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşecek.
Etkinliğin 3 Mayıs’taki bölümünde ise Nevin Beydoğan, Cemal Özmen ve Fatir Ertürkmen’in panalistliğinde ‘Ege Bölgesi ve Sporda Girişimcilik’ masaya yatırılacak. Öğleden sonra Spor Bilimlerinde Akademik Kariyer Planlama ve Yurt Dışı Eğitim Fırsatları içerikli panel, “Antrenman Yükü Takibi’ semineri ve GPS kullanımına ilişkin çalıştay gerçekleşecek. Etkinlik 4 Mayıs günü çalıştay, sunum ve panellerle sürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..