REKLAMI GEÇ

Ünlülerin spor merkezi EuroGym Etiler’den sonra Denizli’de

Ünlülerin spor merkezi EuroGym Etiler’den sonra Denizli’de

Emre Yavaş ve Halil Bayraklı’nın İstanbul’da trend olan spor merkezi markası EuroGym, Şahanlar İşbirliği ile Anadolu’daki ilk salonunu Denizli’de açtı. Can Bonomo, Sarp Apak, Bülent Emrah Parlak  ve Serkan Balcı gibi ünlü isimlerin de tercih ettiği EuroGym’nin Denizli’deki salonunda boks ringi ve basketbol sahası bile var!..

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Mayıs 2018 Salı, 16:02

Emre Yavaş ve Halil Bayraklı’nınsahibi olduğu ve sektörde 20 yılı aşkın geçmişiyle İstanbul’un en gözde mekanları arasında gösterilen EruoGym Spor Salonları, Anadolu’daki ilk spor salonunu Denizli’ye açtı.

ŞAHANLAR İŞBİRLİĞİYLE
Şahanlar işbirliği ile Denizli’nin cadde mağazacılığı konusunda gözde merkezi haline gelen Çamlık D’LifeSuites&Shops’ta açılan EuroGym Spor Merkezi, 1200 metrekarelik kapalı alanda hizmet veriyor.

ETİLER’DEN SONRA DENİZLİ’DE
Acıbadem, Ümraniye, Ataşehir, Sancaktepe ve Etiler’de salonları bulunan EuroGym, Anadolu’da zincir marka olmak üzerine ilk yatırımını Denizli’ye yaparken, seçtiği lokasyon, dev alanda verdiği hizmet çeşitliliği ve AB kalitesiyle Denizli’nin kısa sürede alanındaki en iddialı merkezi olacağa benziyor.

BOKS RİNGİ VE BASKETBOL SAHASI BİLE VAR!..
Kurulduğu yıldan bu yana 60 binden fazla müşteriye ulaşan ve halen 8 binden fazla üyesi bulunan EruoGym, Denizli’de grup aerobik, plates, yoga, zumba, kick boks, kangoojumps, yogalates, trx, squash, basketbol, antigraviti ve crossfeet gibi farklı alanlarda üyelerinin beklentilerini karşılamaya çalışacak.

Salonda bir boks ringinin yanı sıra tek potalı yarım boy bir basketbol sahası bile bulunuyor.

EL İZİYLE GİRİŞ, ŞİFRELİ KIYAFET DOLAPLARI
Üyelerin ücretsiz olarak sahuna, buhar odaları, fin hamamı gibi imkanlardan yararlanacağı EuroGym’de, kıyafetler için günlük kullanım dolapları şifreli elektronik güvenliğe sahip. Spor salonu bölümüne üyeler el izleriyle giriş yapabiliyor. Dolayısıyla üye olmayanların bu bölüme kontrolsüz bir şekilde girmeleri mümkün değil.

BU SALONDA HER ŞEY SİZE ÖZEL!
EuroGym’de üyelik kabulü, kişiye özel biyoempedans analizi sonrası gerçekleştiriliyor. Analiz sonrası ortaya çıkan veriler gözden geçiriliyor ve üyeye, beklentileri doğrultusunda bünyesine en uygun spor programı hazırlanıyor. Bünye ve fiziki yapıya en uygun kişiye özel antrenman hizmetinin verildiği EuroGym’de tüm salonlarda aynı kalitede hizmet veriliyor.

UZMAN KADRO GÖZETİMİNDE
EruroGym’de çalışan tüm spor kadrosu ya akademik olarak spor eğitimi almış isimlerden ya da spor akademisi ve veya fizik tedavi gibi bölümlerde okuyan öğrencilerden oluşuyor.

Sektöre personel trainer eğitimleri de veren EuroGym, beslenme danışmanlığından kaloriye bağlı spor disiplini ve zaman yönetimi gibi önemli konularda danışmanlık hizmeti de sunuyor.

TVLİ, RADYOLU, TARTAN TABANLI KOŞU BANTLARI
Spor merkezindeki tüm koşu bantlarında led ekran, televizyon ve radyo gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca hepsinin bandı tartan tabandan oluşuyor. Koşu bantlarının özellikle diz gibi eklemler için olumsuzlar taşıdığı gibi konularda ezber bozan bir kaliteyi de Denizlililerle buluşturan EuroGym, üyelerine vitamin bar ve sporcu içecekleri gibi farklı hizmetler de veriyor.

HAVALANDIRMASINDAN JENERATÖRE HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ!
Denizli’nin bu yeni ve şık spor merkezi hakkında Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan firma ortaklarından Emre Yavaş, yatırımlarıyla Denizli’ye ilk kez AB standartlarında yüksek kalite ve hizmet anlayışına uygun bir spor merkezi kazandırdıklarını dile getirdi. 8 gün kapasiteli su deposu ve arıtma ünitesinden 8 saniyede devreye giren jenaratör sistemine, yüksek oksijen kalitesi sağlayan havalandırma sisteminden üyelere sunulan ekstra fiziki avantajlara kadar üzerlerine düşen tüm sorumluluğu detaylı bir şekilde düşünerek, kaliteli bir yatırımla ortaya koyduklarını dile getiren Yavaş, sağlıklı ortamda spor yapmak isteyenleri beklediklerini belirtti.

DIAMOND ÜYELİK SİZLERİ BEKLİYOR
Üyelik hizmetlerini tüm şubelerde olduğu gibi en az bir yıllık anlaşmalarla verdiklerinin altını çizen Yavaş, aile üyelikleri ile kişilerin eşleri, yetişkin çocukları ve kardeşleriyle birlikte avantajlı bir şekilde spor yapma olanağı yakaladıklarını vurguladı. Ayrıca Denizli’yi, Diamond Üyelik ile 5 yıl boyunca prestijli üyelikle de tanıştırmak istediklerini sözlerine ekleyen Yavaş, 20 yaş altı gençler için Genç üyelik paketlerinin de olduğunu dile getirdi.

YALNIZ SALONDA DEĞİL SOKAKTA DA SOSYAL MERKEZ
EuroGym’nin üyeleriyle mevcut spor programlarının dışında salon içi ve dışında bazı sosyal aktiviteler ve sokak sporları da yaptıklarını dile getiren Emre Yavaş, EruGym’nin sosyal sorumluk projelerine de destek verdiğini vurguladı. Otistik çocuklardan sokak hayvanlarına birçok sosyal sorumluluk projesinde görev aldıklarını belirten Yavaş,EruoGym uzmanlarının ilkokulları dolaşarak küçük öğrencilere beslenme alışkanları konusunda eğitimlerine katkı koydukları gibi benzer konularda velileri de ücretsiz eğitimlerden geçirdiklerini dile getirdi. Yavaş, “Bizler hizmet sunmaya değil bu kentin bir parçası olmaya geldik” diye konuştu.

SENEYE YAZA ÇOCUKLARA MÜJDE
EruGym’nin İstanbul’daki şubelerinin yaz aylarında da oldukça hareketli olduğuna dikkat çeken Yavaş,  merkez yeni kurulduğundan bu yaz değil ama önümüzdeki yazdan itibaren yaz kurslarını Denizli’de de vereceklerini söyledi.  İngilizce, satranç, jimnastik, yüzme, tenis ve binicilik gibi derslerin verildiği yaz okullarında çocuklarının gerçekten çok eğlenceli ve kaliteli zaman geçirdiğini belirten Yavaş, ayrıca çocuklara sosyalleşme desteğinin de verildiğini aktardı. Yavaş, yaz okulları sayesinde yazın da çalışan anne babalara da bir nevi gündüz bakımıyla önemli bir destek de sağladıklarının altını çizdi.

HEM CAFE HEM DE VALE HİZMETİ!
EruoGym ayrıca hem üyelerine hem de dışarıdan gelecek konuklara cafe hizmeti de veriyor. Dışarıdan bakıldığında şık ve kaliteli bir cafe görünümündeki EuroGym, kapalı ve açık mekanıyla Çamlık’ın o anlamda da gözde mekanlarından olmaya aday. Keza vale hizmetiyle hem cafe hem de spor merkezi müşterilerini büyük bir dertten kurtarıyor.

RAMAZAN BOYUNCA GECE 1.00’E KADAR AÇIK
Normal zamanda hafta içi 23.00’e hafta sonları ise 20.00’ye kadar hizmet veren EuroGYM’nin Ramazan ayında da üyelerini düşündüğünün altını çizen Emre Yavaş, bu nedenle spor salonunu Ramazan ayı boyunca 12.00-01.00 saatleri arasında açık tuttuklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..