REKLAMI GEÇ

BABADAĞ’IN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR

BABADAĞ’IN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın Euroleague şampiyonluk Kupası Babadağ’a geldi. Atatürk İlköğretim Okulu’nun bahçesine Fenerbahçe potaları takıldı, açılışla birlikte yüzlerce kişi coşku için de İzmir Marşı’nı söyledi.

Ferah Işık / DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 10:31

Bu yıl tarih yazarak Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Erkek Takımı’nın geçtiğimiz Mayıs ayında havaya kaldırdığı şampiyonluk kupası Babadağ’a getirildi.

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın Euroleague şampiyonluğu şerefine bu yıl gerçekleştireceği ‘1907 Okul Pota Projesi’nin ilk potaları Babadağ Atatürk İlköğretim Okulu’na törenle takıldı. Organizasyonu Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği, Denizli Fenerbahçeliler Platformu, Babadağ Belediyesi ve Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yaptı.

21072017-babadag-ic1

Açılış kurdelasını Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Genç İşadamları Başkanı Melek Sözkesen, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Selim Kasapoğlu, Babadağlı işadamı Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu birlikte kesti.

21072017-babadag-ic2

ETKİNLİĞE İZMİR MARŞI DAMGA VURDU
Etkinliğe çok sayıda Fenerbahçeli ile Babadağlı katıldı. Okul bahçesinde oluşturulan platforma konan Euroleague şampiyonluk kupası ile yüzlerce Fenerbahçeli hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe katılanlara ünlü Babadağ keşkeği ikram edildi. Fenerbahçe’nin okul bahçesine yaptırdığı basketbol potalarının açılışı yapılır yapılmaz Haluk Levent’in seslendirdiği İzmir Marşı çalınmaya başlandı. Bu sırada büyük coşku yaşandı. Yüzlerce kişi, aynı anda marşı söylemeye başladı. Marş biter bitmez bir grup Fenerbahçeli, “Babadağ’ın dağlarında çiçekler açar, yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa, yaşa Fenerbahçe yaşa” diye coşku için de tezahürat yaptı.

21072017-babadag-ic3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..