REKLAMI GEÇ

Bayan başkan futbolu biliyor

Bayan başkan futbolu biliyor

Hambat Bayan Futbol Kulübü’nün başkanlığını yürüten Özlem Bayram, Türkiye’de üç bayan kulüp başkanından biri. Bir çocuk annesi Bayram’ın en büyük isteği genç kızlara spor alışkanlığını kazandırmak. Hedefi ise Denizlispor başkanlığı…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 12:04

Artık Denizlispor’un bir bayan başkan adayı var. Hambat Bayan Futbol Kulübü Başkanı Özlem Bayram’ın en büyük hayali Denizlispor başkanlığı.  Türkiye genelinde 3 bayan futbol takımının kulüp başkanından biri olan bir çocuk annesi Özlem Bayram, 200’e yakın genç kızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve eğitimlerin tamamlamaları için spora yöneltti. 12 ile 21 yaş arasında genç kızları spora yönelten Bayram, şuanda 50 lisanslı bayan futbolcusu ile bayanlar 3.Ligi’nde mücadele eden Denizli Hambat Bayan Futbol Kulübü’nün 4 yıldır başkanlığını yürütüyor. Genç kızları spor yaparak hayata hazırladıklarını ifade eden Özlem Bayram, “Birçok genç kızımız kötü alışkanlıklar ediniyor. Bizim amacımız. Genç kızları spor yaptırarak bu alışkanlıklardan uzak tutmak. Ayrıca eğitimlerini tamamlamaları içinde yol gösterici oluyoruz” dedi.

İYİ YETİŞMELERİNİ SAĞLIYOR
Denizli’de yapılan Genç Yıldız Bayanlar Grup maçlarında ikinci olarak büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden Özlem Bayram, hedeflerinin 2.lige çıkmak olduğunu söyledi. Kulüp imkânlarını daha da arttırarak lisanslı sporcu sayısını daha da fazlalaştırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini dikkat çeken Kulüp Bayram, “Televizyonlarda ve gazetelerde genç kızların kötü alışkanlıklar nedeni ile yaşamına son verdiği ve toplumdan uzaklaştığını görüyoruz. Geleceğimizin annelerini daha iyi eğitmek için çok çalışmamız gerekiyor. Ben sporcularımı aynı zamanda geleceğin iyi anneleri olarak ta yetiştirmeye çalışıyorum” diye konuştu.

28092015_hambat_ic

HEDEFİ DENİZLİSPOR BAŞKANLIĞI
Sporcularının aileleri ile de iç içe olduklarını dile getiren Özlem Bayram, “Kızlarımız önce okuyacak. 12 yaşındaki kızım ile de 21 yaşındaki kızım ile de aynı şekilde ilgili gösteriyoruz. Yönetim olarak sporcularımızı önce eğitime yöneltiyoruz. Spor yapanlar ın hayata bakış açısı daha farklı oluyor. Topluma bir kişi kazandırmak beni dünyanın en mutlu annesi yapıyor. Kötü alışkanlıklardan kurtardığım bir çok genç kızımız şimdi üniversite öğrencisi” dedi. Yeşil sahaların dişi kramponu olarak adlandırılan Özlem Bayram, Denizlispor maçlarını hiç kaçırmıyor. Şeref tribünündeki yerini her maçta alan Özlem Bayram’ın en büyük hayali Denizlispor Kulüp Başkanı olmak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

vatandaş m   -  Bağlantı 29 Eylül 2015, 10:29

Ankara’dan atamayla siyasetle gelen başkanlardan daha iyi başkanlık yapacağınız kesin…

Volkan   -  Bağlantı 28 Eylül 2015, 15:48

Özlem Hanım inşallah hayalini gerçekleştirir.Yolunda başarılar…