REKLAMI GEÇ

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’ni Fikret Orman açtı

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’ni Fikret Orman açtı

Denizli Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası’nın açılışı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Aralık 2017 Salı, 18:22

Denizli Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası’nın Çınar’da bir süredir hizmette olan mağaza ve dernek binasının resmi açılışı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Denizlili yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış törenine Beşiktaşlılar akın etti. Başkan Fikret Orman sevgi gösterileri ile karşılandığı açılıştı bir konuşma yaparak taraftarlara seslendi.

Orman, Denizlililere önce Denizlispor’un durumuna ilişkin yorumda bulunarak, “Denizlispor’un yaşadığı sorunları Türkiye’de pek çok şehir yaşıyor. Süper Lig’e çıkıp orada  sürekli olabilmek ciddi bir sorun ama düştükten sonra yaşananlar daha da sıkıntılı. Denizli büyük bir şehir” dedi.

Denizli’de açılışını yaptığı Kartal Yuvası için Denizli kalitesine yakışan bir mağaza olduğunu söyleyen Başkan Orman, “Denizli kalitesine uygun bir mağaza olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

Açılış törenine Vali Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.
Yoğun ilgiye maruz kalan Başkan Fikret Orman sık sık Beşiktaşlılara imza verdi. Açılış sırasında dört katlı bina hınca hınç doldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..