REKLAMI GEÇ

ENGELLERİ ‘AŞMAK İÇİN HAREKET’ PROJESİ DENİZLİ’DE BAŞLIYOR

ENGELLERİ ‘AŞMAK İÇİN HAREKET’ PROJESİ DENİZLİ’DE BAŞLIYOR

Engelli ve engelsizleri buluşturmak amacıyla başlatılan engelleri aşmak için hareket projesi Denizli’de de başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Ocak 2016 Perşembe, 11:31

Türkiye Beyaz Ay Derneği’nin Cumhurbaşkanlığının desteği ile ülke genelinde yürüttüğü Aşmak İçin Hareket projesinin Denizli’de de hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı.  Beyaz Ay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri projenin tanıtımı amacı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Projede, engelli bireyler ile engelsiz bireyleri buluşturacak, birlikte olmalarını sağlayacak ve daha sağlıklı bir vücut için birlikte spor ve hareket yapmalarını sağlayacak etkinlikler ile bu konuda toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Proje ile engeli bireylerin toplumdan uzaklaşmalarına izin verilmeden toplumun merkezinde hayatla iç içe olmaları sağlanacak.

Bu amaçla ‘Aşmak İçin Hareket’ sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Beyaz Ay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci, İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na proje hakkında bilgiler verdi.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kurum olarak engellilere yönelik çalışmalar içinde olduklarını, bu proje ile il genelinde ciddi bir farkındalık oluşacağına inandığını söyledi. İbanoğlu, projenin her aşamasında gerek tesis anlamında, gerek spor yönüyle uzman personelin desteğini vereceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..