REKLAMI GEÇ

OKÇULAR KUPA SEVİNCİNİ BAŞKAN GÜRLESİN İLE PAYLAŞTI

OKÇULAR KUPA SEVİNCİNİ BAŞKAN GÜRLESİN İLE PAYLAŞTI

Samsun’daki Türkiye Kupası’nda takım halinde üçüncü olan Denizli Okçuluk Kulübü, en büyük destekçileri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i kupa sevinçlerine ortak etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Aralık 2015 Pazartesi, 13:27

Samsun’daki Türkiye Şampiyonası’nda Denizli Okçuluk Spor Kulübü Makaralı Genç Bayan Takımı Türkiye 3’ncülüğü elde ederek Denizli’ye kupayla döndü. Kulüp yöneticileri Serkan Bursalı ve Sevinç Bursalı, Türkiye 3’ncüsü olan Makaralı Genç Bayan Takımı sporcuları Merve Feriha Karadeniz, Buse Tanrıverdi ve Rabia Nur Eğinli ve aileleri ile birlikte, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e hem teşekkür ziyaretinde bulundu hem de kupa sevincini paylaştı. Kulüp yöneticileri Serkan Bursalı ve Sevinç Bursalı, Başkan Gürlesin’e kendilerine ve spora sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerini ileterek, kupayla dönmenin sevincini yaşadıklarını ilettiler.

“SPORU DESTEKLİYORUZ”

Denizli Okçuluk Spor Kulübü’nü ve sporcularını başarılarından dolayı kutlayan Başkan Hüseyin Gürlesin, “Sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak, teşvik etmek amacıyla sporu desteklemek gerekiyor. Gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda Pamukkale Belediyesi olarak bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Denizli Okçuluk Kulübümüze de Samsun’da yarışmaya katılmaları anlamında elimizden gelen gayreti gösterdik. Onlarda bu desteğimizi Denizli’ye kupayla dönerek karşılıksız bırakmadılar. Tüm sporcularımızı kutluyorum. İnşallah her zaman Denizli’mizi ilçemizi başarılı bir şekilde temsil edecekler. Pamukkale Belediyesi olarak her branşta spora destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..