REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE’DE İKİNCİ FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

PAMUKKALE’DE İKİNCİ FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleştirmek istediği futbol şöleninin ikincisi başlıyor. Takımını kuran herkes halı sahadaki yerini alabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 11:41

Pamukkale Belediyesi, 2. Futbol Şöleni için geri sayıma başladı.  2. Futbol Şöleni-Sonbahar 2015” adıyla gerçekleşecek olan halı saha futbol turnuvasına katılmak için son tarih 15 Ekim. Başkan Hüseyin Gürlesin sporseverleri çağrıda bulunarak “Turnuvaya katılmak isteyen mahalle takımları bir an önce başvurularını yapsınlar” dedi. İlçe sınırları içinde yer alan 68 mahalle en fazla ikişer takımla turnuvada yer alabilecek.

Başkan Gürlesin çağrısında herkesi bu heyecana davet ederken, “Turnuvamıza ilk kez yapılmasına rağmen ilgi büyüktü. Mahallelerimizden bu konuda istek geldi. Biz de her yıl iki kez yapmayı planladığımız turnuvanın ikincisinin hazırlıklarına başladık. Başvurular 28 Eylül’den itibaren alınmaya başlandı. Başvurular 15 Ekim’e kadar devam edecek. İlçe sınırları içerisinde yer alan vatandaşlarımız, gerekli evrakları hazırlayarak mahalle muhtarları aracılığıyla başvurularını yapabilir. Ben özellikle gençlere ‘Takımını kur, heyecana katıl’ diyerek turnuvaya katılmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..