REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONUN İFTARI

ŞAMPİYONUN İFTARI

Denizli Beşiktaşlılar Derneği, Altıntop Mahallesi’ndeki dernek binası önünde iftar yemeği verdi. Son iki sezonun Süper Lig şampiyonunun iftar yemeği diğer takım taraftarlarını da bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Haziran 2017 Cumartesi, 10:13

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş’ın Denizli’deki temsilcileri, Altıntop Mahallesi’nde Denizlispor, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının da olduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dernek binası önündeki yola baştan aşağı masalar atıldı, her renkten, her takımdan taraftarlar ve mahalle sakinleri iftar yemeğine davet edildi. Ramazan Bayramı’na bir gün kala verilen iftar yemeğine katılım yüksek oldu.

24062017-bjk-ic

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu, “İftar yemeğimiz şampiyona yakıştı. Emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Futbol ve takımdaşlık bu toplumu bir arada tutan değerlerdin biri. Bu değere en önemli milli ve dini değerimiz olan Ramazan Ayı’da dahil olunca ortaya maneviyatı yüksek  güzel bir manzara çıktı. İftar yemeğimize takılan diğer takımların taraftarlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..