REKLAMI GEÇ

TEKNİK HEYET YÖNETİMİ FENA HIRPALADI 4-7

TEKNİK HEYET YÖNETİMİ FENA HIRPALADI 4-7

Denizlispor’da yönetim ile teknik ekip arasında dostluk maçı oynandı. Organize olmakta zorlanan yönetim önde götürdüğü maçı kaybetti. Teknik heyette Ayhan Korkmaz yıldızlaştı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 10:23

Denizlispor’da zorlu transfer dönemi geçti, stresli günler geride kaldı. Yeşil siyahlılarda yönetim ve teknik heyet dünkü antrenman sonrasında tesislerde bir hazırlık maçı yaptı.

Denizlispor yönetimi  Başkan Mustafa Üstek, yardımcıları Taner Atilla ve Ahmet Selvi, asbaşkanlar Necip İrdem ve Ali Fırat’ın yanı sıra Sportif Direktör Bülent Ertuğrul ve Süleyman Üstek’ten kurulu bir takımla sahaya çıktı. Yönetim genç kaleci Ali Rıza Çetinel’i de  kaleye alarak kadrosunu güçlendirdi.

Teknik heyetin takımında ise Teknik Direktör Reha Erginer, yardımcıları İlker Yanar, Kazım Akgün, kaleci antrenörü Tolga Büyüklale, analist Tolga Yalçın, yönetici Hikmet Olgun ve Hasan Yeniçulha yer aldı.

MAÇTA NELER YAŞANDI?
Karşılaşma öncesi yönetim kurulundan oluşan takım saha içinde kenetlenerek galibiyet yemini etti. Fakat karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadılar. Maçın hemen başında kale alanına yapılan ortaya Reha Erginer kafası ile dokundu ve teknik heyeti 1-0 öne geçirdi.
Fırsatçı golcü Taner Atilla golden birkaç dakika sonra kale ağzında Ahmet Selvi’nin asistini iyi değerlendirdi ve skoru eşitledi 1-1.
Orta sahadan kaptığı topla rakiplerini eksilten Bülent Ertuğrul kaleyi görür görmez vurdu ve kaleci Tolga Büyüklale’yi avlayarak skoru 2-1’e getirdi.

Bu golden sonra etkili ataklarını sürdüren Teknik Ekip kale alanında Ayhan Korkmaz ve Kazım Akgün ile net fırsatlardan yararlanamasa da eşitlik sayısı fazla gecikmedi. Ayhan Korkmaz kale alanında Hasan Yeniçulha’nın asistini iyi değerlendirdi ve skora yeniden eşitlik getirdi 2-2.
Bu sırada bir ikili mücadele sonrasında Reha Erginer çimlere takılarak ciddi bir sakatlık geçirdi ve oyundan çıktı. Erginer’in yerine ise oyuna yönetici Muhammet Kaya girdi.
Yönetimde ön tarafta üretkenlik zayıflarken bu dakikalarda Bülent Ertuğrul sahne aldı. Ahmet Selvi ile verkaçtan sonra girdiği ceza alanında ikinci sayısını atan Bülent Ertuğrul skoru 3-2 yaptı.
Fakat gecenin yıldızı Ayhan Korkmaz bir kez daha sahneye çıktı ve yakın mesafeden şutuyla skoru yeniden eşitledi 3-3.

Yönetimde yorulan Necip İrdem kenara gelirken geçici olarak rakip takımda bulunan yönetici Muhammet Kaya, yönetim takımına geçti. Bu arada eksilen teknik heyet takımına Tevez lakaplı Hüseyin Ersoy dahil oldu. Ersoy etkili oyunu ise yönetime sıkıntılı anlar yaşattı.
Durdurulamayan Ayhan Korkmaz organize olamayan yönetim takımının defansını yararak takımını öne geçiren sayıyı kaydetti 3-4.
İyice dağılan yönetim defansında aksıklıklar öne çıkınca  sahneyi alan Kazım Akgün farkı artırdı 3-5.
Ali Fırat’ın takıma önderlik etmesi ile yönetim takımı bu dakikadan sonra biraz daha derli toplu bir görüntü verdi.  Defansı organize eden Fırat hücum hattını Selvi ve Atilla’dan oluşturdu. Bu bölümde Selvi’nin asistine direk dibinde dokunan Taner Atilla farkı bire indirdi 4-5.
Fakat bu golden hemen sonra Ayhan Korkmaz bir kez daha sahneye çıkarak skoru değiştirdi. 4-6.
Bu sırada yorulan Başkan Mustafa Üstek yerini Necip İrdem’e bıraktı. İkili yoruldukça yer değiştirdi.
Maçın son sayısı Kazım Akgün’ün ayağından geldi 4-7.

İŞTE MAÇTAN NOTLAR…
Yönetim kurulu teknik heyet karşısında son derece yetersiz bir görüntü sergiledi. Bülent Ertuğrul ve Süleyman Üstek’in varlığı takımların güç seviyelerini biraz daha dengeledi.

Kaleci Ali Rıza hayatının en zor maçlarından birini yaşadı. Yönetimin ağınık defansı kale alanında pek çok pozisyon oluşmasına neden oldu. Genç kaleci onlarca kez hocalarına gol izni vermedi, tarihi farkı engelledi.
Başkan Yardımcısı Taner Atilla müsait durumda iki topu kullanamadı özellikle boş kaleye kaçırdığı pozisyon takım arkadaşlarından da tepki gördü.

Ahmet Selvi’nin bir şutu direkten döndü. Selvi maça asistleri ile damga vursa da oyunun son bölümünde yorgunluk belirtisi gösterdi etkisiz kaldı.
Teknik heyette Hasan Yeniçulha penaltı atışını gole çeviremedi.

MAÇ SONUNDA ŞAŞIRTAN DEMEÇLER
Yönetimin maç sonundaki yorgunluğu demeçlerine de yansıdı. Başkan Yardımcısı Taner Atilla dostluk içinde geçen güzel bir maç yaptıklarını söyledi. Skorun önemli olmadığını söyleyen Atilla kendisinin iyi oyun oynadığını kaydetti. Boş kaleye atamadığı pozisyon için ise ‘Top çok hızlıydı kontrol edemedim’ dedi. Atilla ayrıca maç sırasında aleyhine tezahürat yapan bir grubun bulunduğunu hatırlattı, “Beni oyundan düşürmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar. Gollerimle takımımıma katkı sağladım”dedi.

Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi maçın kilit ismi olduğunu söylerken, “Güzel bir oyun oldu. Skor daha farklı olabilirdi. Asistlerim iyi değerlendirilmedi. Özellikle Taner Atilla’ya uygun pozisyonlar yarattım ama fırsatları kullanamadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
Asbaşkan Ali Fırat ise güzel bir dostluk maçı oynadıklarını belirterek, “Biraz eksiklerimiz var. Rakibimiz daha hazır bir takım. Bugün kazanamadık ama rövanşı alacağız” diye konuştu.
Asbaşkan Necip İrdem de güzel bir maç olduğunu belirterek “Hem oynarken hem de kenarda izlerken keyif aldım.  Güzel bir maç oldu” dedi.

YÖNETİM 4 TEKNİK HEYET 7
SAHA: Haluk Ulusoy Tesisleri
YÖNETİM: Mustafa Üstek**, Ahmet Selvi**, Taner Atilla***, Ali Fırat**, Necip İrdem** (Muhammet Kaya**) Bülent Ertuğrul***, Süleyman Üstek***
TEKNİK HEYET : Reha Erginer*** (Hüseyin Ersoy***) Tolga Büyüklale***, İlker Yanar**, Ayhan Korkmaz****, Kazım Akgün****, Tolga Yalçın**, Hasan Büyükçulha***
GOLLER: Bülent Ertuğrul 2 Taner Atilla 2 (Yönetim) Ayhan Korkmaz 4 Kazım Akgün 2 Reha Erginer (Teknik Heyet)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..