REKLAMI GEÇ

YÜCE DİVAN TAM YARGI’YA KARŞI AĞIR TAHRİK DE SAHNEDE

YÜCE DİVAN TAM YARGI’YA KARŞI AĞIR TAHRİK DE SAHNEDE

Denizli Barosu’nun halı saha turnuvası düzenledi. Avukatlar takımlarına verdikleri isimlerle öne çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Nisan 2017 Salı, 10:32

Denizli’de son dönemde sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen halı saha turnuvaları ile spora destek veriliyor. Turnuvalarda öne çıkan konu ise takım isimleri oluyor.

Denizli Barosu’nun düzenlediği halı saha turnuvasında avukatlar takımlarına verdikleri isimlerle dikkat çekmeyi başardı. Olea Halı Saha’da gerçekleşen turnuva dün başladı.

İŞTE O TAKIMLAR
3 Grupta 4’er takımın mücadele ettiği turnuvada A Grubu, Yüce Divan, Sarayköy Adliyesi, Hüküm ve Tam Yargı takımlarından oluştu. B Grubunu ise Cebri İcra, İstinaf Duvarı, F.C. Baro 1927 ve Karar Düzeltme takımları oluşturdu. C Grubunda Olağan Şüpheliler, İnfaz, Ağır Tahrik ve Diriliş isimli takımlar yer aldı.

MAÇLAR BAŞLADI
Büyük bir çekişmeye sahne olan futbol turnuvasında karşılaşmalar başladı. Gruplarında ilk ikide yer alan takımlar ile üç grupta en iyi üçüncüler içindeki iki takım çeyrek final oynama hakkı kazanacak.  Grup maçları 1 Mayıs’ta tamamlanacak. Daha sonra final heyecanı başlayacak.

BAŞKAN: HERKES DAVETLİ
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan turnuvaya gösterilen ilgiye teşekkür ederken herkesi maçlara davet etti. İlhan, “Meslektaşlarımızı Baro ve Adalet Sarayı dışında da bir araya getiren bu tür etkinliklere katılımlar bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..