REKLAMI GEÇ

BEDMİNTONDA MİLLİ TAKIMA ANTRENÖR GÖNDERDİK

BEDMİNTONDA MİLLİ TAKIMA ANTRENÖR GÖNDERDİK

Denizli Büyükşehir Belediyespor Badminton Antrenörü Ümmü Gülgüm Aslanpay, Dünya Veteranlar Badminton Şampiyonası’na katılacak olan, Milli Takım da antrenörlük yapacak

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Eylül 2013 Çarşamba, 10:18

Dünya Veteranlar Badminton Şampiyonası, Ankara’da yapılacak ve tüm Dünya’nın gözü bu şampiyonada olacak.  Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek olan şampiyona, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı ve 61 sporcuyla katılacağı, 9-14 Eylül 2013 tarihleri arasında ki şampiyonaya,  40 ülkeden 900 sporcu gelecek. Şampiyonada, Türkiye ve diğer ülkelerden bu sporla uğraşan tanınmış simalarda yarışacak.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik imzalı yazılı davet alan Denizli Büyükşehir Belediyespor Badminton Antrenörü Ümmü Gülsüm Aslanpay, Ankara’da Milli Takım ile çalışmalara başladığını belirterek, ‘ Mili Takım antrenörlüğü için 3.kez çağrılmanın mutluluğunu yaşıyorum. 5 yıldır Denizli’de aktif olarak antrenörlük yapmaktayım. Bunun 3 yılı halen devam ettğim Denizli Büyükşehir Belediyespor Badminton Takımı Antrenörlüğü’nde geçti. Dünya Şampiyonası’nda Milli Takım olarak inşallah iyi dereceler elde ederiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..