REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR VE TEN UYUMU

DENİZLİSPOR VE TEN UYUMU

Transfer yasağı büyük olasılıkla kalkmayacak. Hiç macera aramaya gerek yok. Denizlispor, gelecek sezon anka kuşu misali küllerinden doğmanın mücadelesini verecek. Transfer yasağı kalkmayacağına göre, güçlü bir kadro kurma olasılığı da yok demektir. Gerekli olan ne o zaman? Mevcut futbolcu kadrosu korunup, camianın motivasyonunu arttıracak teknik ekip. Peki o teknik adamlar kimler olabilir? Açıkça yazıyorum; Yusuf Şimşek çok iyi teknik direktör olmayabilir ama Denizlispor ile…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Mayıs 2017 Çarşamba, 09:38

Transfer yasağı büyük olasılıkla kalkmayacak. Hiç macera aramaya gerek yok. Denizlispor, gelecek sezon anka kuşu misali küllerinden doğmanın mücadelesini verecek.

Transfer yasağı kalkmayacağına göre, güçlü bir kadro kurma olasılığı da yok demektir. Gerekli olan ne o zaman? Mevcut futbolcu kadrosu korunup, camianın motivasyonunu arttıracak teknik ekip.

Peki o teknik adamlar kimler olabilir? Açıkça yazıyorum; Yusuf Şimşek çok iyi teknik direktör olmayabilir ama Denizlispor ile ‘ten uyumu’ vardır. Denizli’den keyif alır, keyif verir. Özel taraftarı vardır Yusuf’un. Futbolcu ya da antrenör olarak geldiği dönemlerde her daim camianın motivasyonunu arttırmıştır.

Bilindiği gibi insanların hayatında ‘ten uyumunun’ önemi büyüktür. Ruhsal uyum kadar fiziksel ve cinsel uyum da eşler arasındaki bağı arttırır.

Önemlidir yani ‘ten uyumu’.

Gözü her zaman yüksek paralarda olan, piyasa yapmış, futbol camiasında etkili çevresi ya da torpili olan teknik direktör ile çalışmak zorunda değiliz. ‘Ten uyumunu’ yakalamak için Denizlispor’un kendi evlatları vardır.

Ankaragücü bu sezon Denizlispor’un eski futbolcuları teknik patron İsmet Taşdemir ve yardımcısı Hakan Dolutaş şampiyonluk yaşayıp, 1.Lig’e çıktı. Bu ekip, beş kuruş para alamadan başardı bunu. Denizlispor’un evlatlarıdır.

İsmet ve Hakan Hoca ile Denizlispor’un ‘ten uyumunu’ sağlama olasılığı yüksektir. Değerlendirmekte Denizlispor’a kalıyor..

Onların bileceği iş. Bizimkisi tavsiyedir..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..