REKLAMI GEÇ

DENİZLİ KAYAK MERKEZİNE KAVUŞTU

DENİZLİ KAYAK MERKEZİNE KAVUŞTU

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 5. Nikfer-Bozdağ Kar Festivali gerçek bir kar şöleniyle sonuçlandı. Otuz yıllık rüya mutlu sonla yeni bir çehre kazandı. En üst protokol katılımı ve halkın yoğun ilgisiyle beş binlerce insan seli Bozdağ’a aktı. Karda eğlendi. Resmi olarak ilk kez Denizli’de kayak yapıldı. Çevre illerden bile yoğun katılım oldu ve kayakçıların önemli ilgisi ile karşılaştık. Evet, Denizli kayak merkezine kavuştu ama asıl…

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Şubat 2014 Pazartesi, 12:19

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 5. Nikfer-Bozdağ Kar Festivali gerçek bir kar şöleniyle sonuçlandı.

Otuz yıllık rüya mutlu sonla yeni bir çehre kazandı.

En üst protokol katılımı ve halkın yoğun ilgisiyle beş binlerce insan seli Bozdağ’a aktı. Karda eğlendi.

Resmi olarak ilk kez Denizli’de kayak yapıldı.

Çevre illerden bile yoğun katılım oldu ve kayakçıların önemli ilgisi ile karşılaştık.

Evet, Denizli kayak merkezine kavuştu ama asıl iş şimdi başlıyor. Telesiyejin çalışmasının sağlanması ve bölgede kayakçılara hizmet verecek kayak takımı olanağının yaratılması en acil ihtiyaçlar.

NİKADOS KAYAKEVİ ile kayak yapacaklar için mekan sorunu çözülmüş durumda.

Toplu kayak takımı alımı ile bunca tanıtım ve tesis sonrası konukları burada ağırlamak, NİKADOS’un varlık anlamını da değerli kılacaktır.

Şimdi bu sorunu aşmak için çabalıyoruz. Kendi kayak takımlarımızı kayakevine koyarak kayak yapacaklara kapımızı açabiliriz.

İlk çözüm yolu olarak bunu görüyoruz.

Ama bir proje kapsamında eğitsel anlamda kayak hizmeti vermek için daha kurumsal çalışmalar yapmak zorundayız.

Gerekli yerlere başvuruyoruz. Bakalım samimiyetimizi ve ciddiyetimizi kimler anlayıp katkı verecek?

Şu ana kadar Tavas Kaymakamlığımızın değerli desteğini yadsıyamayız. Ali Arıkan bey haftanın bir çok gününü merkezde geçiriyor. Bu yıl Nikfer’de kayma imkanı, başta İl Özel İdare çalışanları olmak üzere, Eyüp hoca, Nikfer Belediyesi ve gizli kahramanlarla gerçekleşti. Nikfer Kayak ve Doğa Turizmi Spor Kulübü’müz de sürece destek sunuyor.

Hayırsever işadamlarının bağış ve desteğini de alan kulübümüz burada Kayak eviyle sporculara kapılarını açtı. Sıcak bir yuva sundu.

Bölgeye tesislerin yapılması sürecinde öncelikli ihtiyaçları karşılayacak bir mekan ortaya çıkardı. Burada kayak yapmak isteyenler kulübümüze başvurabilir.

Her hafta sonu tur organizasyonu yaparak bölgeye toplu ulaşımla kayak yapma hizmeti için de hazırız. Bir an evvel kayak eğitimi almak isteyen öğrencilerimize de ulaşmak istiyoruz.

Biz Nikferlilerin rüyasını gerçeğe dönüştüren ve kayak merkezine emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Nice güzel kaymalara…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..